Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie Geen aanbetaling

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie Geen aanbetaling

Zo veel en zo lang mogelijk naar buiten: met deze producten geniet u altijd van het buitenleven

Voor steeds meer Nederlanders wordt het buitenleven steeds belangrijker. We willen vaker en langer naar buiten, maar we willen ook binnen een gezond klimaat creëren en op een verantwoorde manier van de zon genieten. Saphira Markiezen biedt alle mogelijkheden om zo lang mogelijk te genieten van de buitenlucht, zelfs op momenten dat u eigenlijk denkt: ‘dat kan vast niet’. Tuinfeest midden in de winter: waarom niet? Lekker lang genieten op de veranda in de herfst, met een hapje en een drankje? Met de juiste zonwering en bijpassende opties kan het eigenlijk allemaal. In dit artikel noemen we een aantal producten die u kunnen helpen om uw tuin de go-to plek te maken, het hele jaar door!

Passende zonwering

Markiezen of terrasschermen zorgen ervoor dat u niet alleen binnen geniet van een prettige temperatuur en fijne hoeveelheid zonlicht: ook buiten op uw terras kunt u heerlijk in de schaduw zitten, zelfs als het kwik oploopt tot 30°C of hoger. Deze ‘standaard’ zonwering maakt al veel mogelijk, maar door uit te breiden met andere opties kunt u nóg langer met plezier buiten vertoeven.

De pergola

Een pergola is een constructie van latten, op hoge palen in uw tuin. Een pergola dient meestal als overkapping van een terras. Het ideale aan deze stevige constructie is dat u altijd beschermd bent tegen zon, regen, wind en zelfs een laagje sneeuw. Regenwater loopt op een nette manier weg en er kan bijvoorbeeld ledverlichting in de panelen worden verwerkt voor extra sfeer op donkere dagen. Met de Sunrain Pergola van Saphira Markiezen kunt u het hele jaar genieten van uw terras.


blog-buiten1

Heaters en verlichting

Heaters en verlichting maken een feestje helemaal af In de zomer kunt u zo lang als u wilt in de tuin blijven zitten, zonder last te hebben van de temperatuur die steeds lager wordt. In de winter zijn heaters en verlichting natuurlijk helemaal een uitkomst, als het buiten steevast koud en snel donker is. Zo kunt u uw gezelschap tóch uitnodigen op uw terras! Maak het geheel af met fijne stoelen, een aantal dekentjes en een warme versnapering of alcoholisch drankje.

Verticale screens met transparant venster

Heeft u terrasoverkapping en zou u daar graag een serre van willen maken? Laat er dan verticale screens met transparant venster aan bevestigen. U sluit dan uw terrasoverkapping als het ware af, zonder dat het ineens heel donker wordt. Het venster is gemaakt van doorzichtige PVC-folie, van de hoogste kwaliteit. U kunt hier uitstekend doorheen kijken, en het natuurlijke daglicht kan gewoon naar binnen schijnen. Deze solide zonwering van Stobag creëert een warm, behaaglijk gevoel, ook als het buiten vriest.


blog-buiten2

Windschermen

Zijn de temperaturen best aangenaam, maar maakt de wind het buiten zitten toch een beetje lastig? Dan kunt u kiezen voor een combinatie van zonwering en windschermen. Zo zit u altijd beschut en heeft u geen last van vervelende zijwind. Handig als u bijvoorbeeld buiten wilt eten, zonder dat uw servetten en decoratie van tafel waaien.

U leest het al: er zijn veel manieren om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk naar buiten kunt, welk seizoen het ook is. Bent u nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden? Bij Saphira Markiezen denken we graag met u mee over de beste keuzes in uw situatie! Laat ons weten waar u naar op zoek bent.

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

logo