Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Zonwering beletteren

Maak indruk met reclame op uw zonwering. Zonwering met belettering draagt bij aan een zeer herkenbare gevel: een duidelijk herkenningspunt in de straat.

zonwering beletteren 3
zonwering beletteren
zonwering beletteren 2
zonwering beletteren 4

Zonwering beletteren

Markiezen en zonneschermen kunnen worden voorzien van tekst en logo's.

Deze worden door ons ingeschilderd, de belettering is weersbestendig en flexibel, zodat deze niet barst wanneer de zonwering wordt ingeklapt.

Of het nu gaat om een pakkende tekst op de traditionele volant, of uw schermdoek te voorzien van uw logo, wij kunnen hier zorg voor dragen. Een zonwering met tekst of logo is toch dé blikvanger van de winkelstraat? Laten we dat zo houden.

Offerte Aanvragen

Zonweringen bedrukken?

Wij kunnen u een passend ontwerp bieden, gebaseerd op de beschikbare ruimte op uw zonwering.

Voor de bedrukking maken wij o.a. gebruik van flexibele laksoorten, evenals een 12-tal metallic laksoorten in een buitenkwaliteit, waaronder uiteraard goud en zilver. Daarnaast kunnen we alle Ral kleuren mengen.

Wij verzorgen het grafisch ontwerp, na opdracht ontvangt u van ons een voorbeeld ter goedkeuring. Ook het intekenen van de betreffende zonwering op foto's voor aanvragen van gemeentevergunningen behoort tot de mogelijkheden.

Welke typen zonweringen zijn te bedrukken?

Standaard markiezen, pet markiezen, klapmodel markiezen, volants (recht of golfmodel), knikarmschermen, uitvalschermen, PVC doeken, screens, rolgordijnen en nog veel meer.

zonwering reclame


Het bedrukken van screens

Het bedrukken van glasvezel (screen)doeken is vaak een probleem gebleken. Toch kunnen wij met onze eigen druktechniek zeer strakke resultaten behalen.

zonwering screens reclame

"Geachte mijnheer de Haan, Vandaag zijn de laatste werkzaamheden uitgevoerd, het grote zonnescherm waarvan het doek is vervangen is weer opnieuw tot onze volledige tevredenheid aan de gevel gemonteerd. Wij willen langs deze weg u en uw medewerkers bedanken voor de nette afhandeling cq montage van de twee nieuwe markiezen en het nieuwe rolluik, ondanks het gegeven dat het vrijdag de dertiende was is alles naar wens verlopen."

Mw E. Broeders van Hoof