Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Zonwering Herbekleden

Zonweringdoek vervangen kan voor elk type. Bijvoorbeeld voor uw markies, terrasscherm of screen.

Zonwering Vervangen

Door het gebruik kan het doek van uw zonwering behoorlijk vies worden. Wanneer u het doek niet meer mooi schoon krijgt of gewoon een ander dessin wilt, kunt u uw zonweringdoek vervangen. Saphira Markiezen kan dit voor u regelen. Het vervangen van het doek van uw bestaande zonwering is vaak goed mogelijk. Door deze renovatie is uw zonwering weer als nieuw!


Offerte Aanvragen
before after

Mogelijkheden vervanging zonwering

Elk type zonwering komt in aanmerking voor vervanging. Zo kunt u uw markies herbekleden, maar ook voor uw terrasscherm, uitvalscherm of screen is vervanging mogelijk. U verlengt hierdoor de levensduur van uw zonwering.

Bij Saphira Markiezen kunt u een nieuw doek kiezen uit honderden verschillende exclusieve en trendy doekdessins. Zo sluit uw zonwering of markies qua kleur en uitstraling weer perfect aan bij uw interieur.


Zonwering Vervangen

  • Zonnescherm doek vervangen
  • Zonweringdoek vervangen
  • Markiezendoek vervangen
  • Terrasscherm vervangen
  • Uitvalscherm vervangen
  • Screenscherm vervangen

Werkwijze Zonweringdoek Vervangen

Het vervangen van het zonweringdoek gebeurt gewoon bij u aan de gevel, het oude doek wordt verwijderd en door ons afgevoerd. Het garnituur wordt gereinigd en de lopende delen worden opnieuw gesmeerd. Na plaatsing van het nieuwe doek wordt de bediening opnieuw afgesteld en is uw zonwering weer klaar voor gebruik.

Werkwijze Markiezendoek Vervangen

Voor het herbekleden van uw markies hanteren we een iets andere werkwijze. De markies wordt namelijk in de fabriek ontdaan van het oude doek waarbij eventuele noodzakelijke kleine reparaties worden verricht. Het latwerk wordt opgeschuurd waarna het complete frame in onze spuitcabine opnieuw wordt afgelakt. Wanneer de markies is voorzien van nieuw doek worden ook de katrollen en het optrekkoord vervangen. Op deze manier investeert u in de levensduur van uw markies.

Wij berekenen geen extra kosten voor het demonteren en ophalen van uw markies of zonwering om hiervan het doek te vervangen.

herbekleden-zonweringdoek

Zonweringdoek

Doeken voor zonneschermen en markiezen zijn in veel verschillende dessins verkrijgbaar.

Bekijk doeken

"Snel geholpen, vriendelijk personeel en zeer mooi nieuwe doeken geplaatst voor onze bestaande zonneschermen! "

Van den Berg