Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Doeksoorten

Op onze website vindt u een zeer ruime keuze aan doekdessins van Sattler. Dit betekent dat bij iedere stijl, iedere smaak en ieder huis een zonwering te vinden is.

Ruime keuze in Sattler zonwering doeken

Voor uw zonwering wilt u natuurlijk niets liever dan doeken van kwaliteit, waar u lang van kunt genieten. Daar streven we bij Saphira Markiezen ook naar. Daarom gebruiken wij dan ook uitsluitend kwaliteitsdoeken, voornamelijk van het merk Sattler. Op onze website vindt u een zeer ruime keuze aan doekdessins van Sattler. Dit betekent dat bij iedere stijl, iedere smaak en ieder huis een zonwering te vinden is.

doeksoorten

Zonwering van Saphira Markiezen

Bij Saphira Markiezen valt er veel te kiezen waar het gaat om zonnewering. Wij bieden namelijk vele soorten en uitvoeringen. U kiest bijvoorbeeld voor een knikarmscherm, een uitvalscherm, een screen, een rolluik of een markies. Elk van die soorten heeft zijn eigen specificaties, stijl en toepassing. Zelf bepaalt u door middel van verschillende doekdessins, profielkleuren en bedieningsmogelijkheden de sfeer van uw zonwering, maar waar u bij ons altijd voor kiest zijn kwalitatief hoogwaardige onderdelen die altijd voldoen aan uw specifieke wensen.

Keuze

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij denken graag met u mee en daarbij komen we graag bij u thuis om u te laten zien welk systeem en welke kleuren het beste bij uw woning passen. Als u al wel een voorkeur heeft, neem dan contact met ons op voor een offerte en we laten u zo snel mogelijk weten wat u bij ons kunt verwachten.

Technisch

Zonweringdoeken van Sattler zijn vervaardigd uit polyacrylaatvezels die tot in de kern gekleurd zijn. Hierdoor zijn de doeken volledig kleurecht. Na het weefproces wordt het doek geïmpregneerd, hierdoor bent u verzekerd van een water- en vuilafstotend zonweringdoek. Ook is het dan rot- en schimmelvrij.

Kwaliteit

U mag er dus vanuit gaan dat uw doek uit de Sattler collectie een lange levensduur kent. Naast deze bijzondere doekcollectie bieden wij ook een doekcollectie voor de screens en markiezen met een omboorband.

Resultaat: uitzonderlijke kleurvastheid, duurzaamheid en extreme weerstand tegen alle mogelijke weers­ en windomstandigheden.