Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Zonwering

Zonwering is er in vele soorten en uitvoeringen. Of u nu kiest voor een knikarmscherm, uitvalscherm, screen, rolluik of markies. Elk type zonwering heeft zijn eigen specificaties en toepassing

standaard markiezen model

Markiezen

De oudste vorm van zonwering. Met zijn klassieke en sfeervolle uitstraling bijna overal toepasbaar. Optimale bescherming doordat ook de zijzon wordt geweerd.

bekijk modellen

terrasschermen

Terrasschermen

Knikarmschermen of terrasschermen zijn bij uitstek geschikt voor toepassing boven een tuin of terras. Ze beschermen u op uw terras tegen warmte en hinderlijk licht.

bekijk modellen

screens

SCREENS

Een verticale zonwering die extra privacy biedt doordat je niet van buiten naar binnen kunt kijken, maar wel andersom. Uitermate geschikt voor (slaap)- kamerramen.

bekijk modellen

rolluiken

ROLLUIKEN

100% zonwerend. Daarnaast zijn rolluiken geluidwerend, inbraak-vertragend, inkijkwerend, isolerend en weerbestendig.

bekijk modellen

uitvalschermen

UITVALSCHERMEN

Uitermate geschikt voor balkons en hoge ramen. Door de vele toepassings- mogelijkheden is er voor elke situatie wel een geschikt type verkrijgbaar.

bekijk modellen

zon- en regenwering

ZON- EN REGENWERING

De oplossing voor elk weertype.
Optimale bescherming tegen zon, harde wind en regen.

bekijk modellen

pergola zonwering

Pergola zonwering

Pergolazonwering voor ultieme bescherming.
Robuuste terrasschermen voor extra ruimte buiten.

bekijk modellen

vrijstaandezonwering

VRIJSTAANDE ZONWERING

De ideale zonwering voor horeca, sportverenigingen, (school-) pleinen of plaatsen in de tuin. Overal te plaatsen, doeltreffend en stijlvol.

bekijk modellen

serre-zonwering

SERREZONWERING

Serre zonwering biedt een gezond en comfortabel binnenklimaat in uw serre. Hinderlijk licht wordt geweerd en de temperaturen zijn optimaal.

bekijk modellen

zonwering herbekleden

HERBEKLEDEN

Door het gebruik kan het doek van uw zonwering behoorlijk vies worden. Wanneer u het doek niet meer mooi schoon krijgt of gewoon een ander dessin wilt, kunt u uw zonweringdoek vervangen.

Lees meer

zonwering beletteren

BELETTEREN

Maak indruk met reclame op uw zonwering. Zonwering met belettering draagt bij aan een zeer herkenbare gevel: een duidelijk herkenningspunt in de straat.

Lees meer

"We hadden een Lansingerlandse loodgieter, een Rotterdamse zonnepanelenmonteur en een Bleiswijkse schilder maar het Haagse Markiezenbedrijf de Haan ( Saphira) is kwalitatief kampioen ! En we hebben- met Danny en Victor - nog gelachen ook. ( Was bij de prijs inbegrepen! ) Prima communicatie met Jürgen trouwens."

Mevrouw V

Verantwoordelijkheid die verder reikt dan alleen een mooie en degelijke zonwering

Op 3 maart 2013 werd in alle EU-lidstaten de European Timber Regulation (EUTR), of ‘Europese houtverordening’ toegepast. Deze nieuwe wetgeving is erop gericht om illegaal hout van de Europese markt te weren.

Natuurlijk voldoet iedere markies van Saphira Markiezen aan de legaliteitseisen van EUTR en bieden wij u volledige garantie op de legale herkomst van onze markies zonwering.