Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Corradi buitenverblijf Imago

De flexibele oplossing voor een sfeervolle leefruimte buiten

Corradi buitenverblijven: Imago

De overgang tussen binnen en buiten gaat bijna ongemerkt met Corradi buitenverblijven. De Imago biedt u de perfecte transitie tussen uw leven binnen en het direct kunnen genieten van uw tuin. Breng het beste van uw binnenleven naar buiten, en geef uw buitenruimte precies die look-and-feel die bij u en uw wensen past. De Corradi Imago is namelijk een van de meest flexibele oplossingen wanneer u zoekt naar een bij u passend buitenverblijf. Elk seizoen zit u beschut tegen de felle zon, kou en regen, op precies de manier die u voor ogen heeft. Wanneer u kiest voor Corradi buitenverblijven, is de Imago de ideale oplossing die de perfecte balans tussen buiten en binnen verzorgt. Niet alleen wanneer u gebruik maakt van uw overkapping ervaart u de comfortabele sfeer die deze aan uw tuin geeft, maar ook vanuit uw huis gezien, is de Corradi Imago een lust voor het oog.

Offerte Aanvragen   Bezoek showroomStem uw buitenverblijf af op uw wensen

Een weelderig buitenverblijf, dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Misschien klinkt dit als een droom. Toch kan deze droom werkelijkheid worden met Corradi buitenverblijven. De Imago is een pergola, die op meerdere manieren inzetbaar is. Deze pergola is voorzien van een lamellendak, dat u de mogelijkheid geeft om tijdens elk seizoen gebruik te maken van uw overkapping. Uiteraard is het mogelijk uw overkapping te gebruiken om lange avonden op uw terras door te brengen, maar de Corradi Imago is meer dan dit. Door zijn schijnbaar eindeloze mogelijkheden, kunt u de Imago inzetten als poolhouse, maar bijvoorbeeld ook als buitenkantoor, buitenkeuken of ontspanningsruimte.


Uw Corradi Imago als buitenkeuken of kantoor

Een overkapping die kan dienen als keuken of kantoor in uw tuin, hoe is dat mogelijk? In de basis is de Imago een open ruimte, die door het lamellendak kan fungeren als bescherming tegen zon en regen. U kunt echter ook kiezen de pergola aan de zijkanten af te sluiten, zodat u een aparte ruimte in uw tuin krijgt. U kunt uw pergola laten voorzien van glazen schuifdeuren, die het gevoel van oneindige luxe benadrukken. Daarnaast kunt u verticale schermen laten installeren. Hierbij heeft u de keuze uit doorzichtige schermen, verduisterende schermen of schermen die filterend zijn. Een dubbele afsluiting is ook een alternatief; waarbij er gebruik wordt gemaakt van glazen puien en verticale schermen.


Losse modules voor kleed- of opbergruimte

Doordat de Corradi Imago aan de binnenkant voorzien kan worden van losse modules, is het voor u mogelijk aparte ruimtes te creëren. Denk dan bijvoorbeeld aan een kleedruimte in uw poolhouse. Wanneer u een scheidingswand wilt die een opbergruimte voor bijvoorbeeld tuinmeubilair genereert, bent u bij de Imago aan het goede adres. De binnenruimtes zijn eenvoudig aan de functie die ze hebben aan te passen, dankzij de modulaire opties die de Imago heeft. De Imago kan volledig tot een zelfstandige ruimte worden gemaakt, dankzij het speciaal voor de Corradi Imago ontwikkelde platform. Dit platform kan een hoogteverschil van 4 centimeter compenseren, zodat u verschillende soorten vloeren kunt combineren.

Corradi buitenverblijven; de Imago haalt design naar uw tuin

De Corradi Imago is een lamellen overkapping die Italiaans design naar uw tuin haalt. De chique uitstraling wordt zonder moeite gecombineerd met alles wat u maar kan wensen van een buitenverblijf. Wij zetten een aantal zaken die u zich zou kunnen wensen voor u op een rij:

  • De Imago heeft een aluminium pergola en is dus onderhoudsvriendelijk
  • Uw overkapping is voorzien van elektrische lamellen, die bijna geruisloos tot maar liefst 135 graden te verstellen zijn
  • Het lamellendak is 100% waterdicht
  • De Imago heeft een uniek anti-spatsysteem, dat ideaal is voor een poolhouse
  • U heeft de keuze uit veel verschillende opties, om uw buitenruimte volledig naar uw wensen in te richten
  • Uiteraard kunt u dimbare ledverlichting laten integreren, zodat u de volledige controle heeft over de hoeveelheid licht in uw buitenverblijf

Jaren genieten van uw buitenverblijf

Een buitenverblijf is iets om jaren van te genieten. Wanneer u zoekt naar bijna oneindige mogelijkheden, is de Corradi Imago voor u wellicht de ideale oplossing. Wanneer u echter graag meer wilt weten of advies op maat wilt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. We staan u graag te woord. Wilt u graag advies aan huis? Dan maken wij na het aanvragen van een offerte graag een vrijblijvende afspraak bij u thuis.