Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Verschuifbaar lamellendak

Schuif uw overkapping volledig open en geniet van de zon

harol brera schuifbaar lamellendak
harol brera schuifbaar lamellendak-2
harol brera schuifbaar lamellendak-3
harol brera schuifbaar lamellendak-4

Harol verschuifbaar lamellendak Brera

Het is een prachtige, zonnige dag. U wilt graag op uw terras van de warme zonnestralen kunnen genieten. Met het Harol verschuifbaar lamellendak Brera kunt u via uw tablet of telefoon met één commando uw overkapping bedienen. Niet alleen kunt u op die manier de lamellen eenvoudig kantelen, u kunt zelfs het hele lamellendak helemaal openschuiven. Zo kunt u vrij van de zon genieten. Wordt het toch te warm of wilt u liever wat schaduw? Met dezelfde eenvoud kunt u uw dak weer sluiten, waarna de lamellen zich in een perfecte hoek kantelen. Hierdoor ontstaat niet alleen een schaduwplek, maar wordt ook de luchtcirculatie geoptimaliseerd.

Offerte Aanvragen   Bezoek showroomEen overkapping in de kleur die u wenst

Het Harol verschuifbaar lamellendak Brera is een sober, maar solide lamellendak. De vormgeving is strak, maar daardoor biedt het juist de ruimte om uw pergola volledig naar uw eigen hand te zetten. Natuurlijk doet u dit door uw overkapping volledig naar uw eigen smaak in te richten. Daarnaast is het Harol verschuifbaar lamellendak Brera te verkrijgen in meer dan 300 RAL-kleuren en verschillende structuurlakken. U kunt de kleuren in uw huis terug laten komen in uw overkapping, maar u kunt ook juist kiezen voor geheel andere kleuren. Wat u ook kiest; de kans dat uw overkapping in de voor u perfecte kleur te leveren is, is zeer groot.


De vele opties van het Harol verschuifbaar lamellendak Brera

Niet alleen de kleuren zorgen voor uiting van uw persoonlijke voorkeuren. Het Harol verschuifbaar lamellendak Brera is uit te breiden met verschillende extra opties. Zo is er uiteraard aan verlichting gedacht. Met dimbare ledverlichting, die in meerdere kleuren in te stellen is, maakt u van uw overkapping nog meer uw eigen, gezellige plek. Wilt u graag uw overkapping gedeeltelijk of volledig afsluiten? Dat is zeker mogelijk met screens en glazen schuifwanden. Op deze manier maakt u uw overkapping nog toegankelijker tijdens alle seizoenen. Wanneer de zekerheid wilt dat u ook tijdens de koudere dagen kunt genieten van de winterzon of een heerlijke avond in de tuin, dan is het mogelijk verwarming te laten installeren onder uw overkapping. Zo weet u zeker dat u ook tijdens de kouder wordende uurtjes in de zomer of in de winter er comfortabel bij zit.

Uw overkapping kunt u dus onder andere uitbreiden met:

  • Filterende screens
  • Verwarming
  • Glazen schuifwanden
  • Dimbare led-verlichting in RGB-kleuren

Een overkapping voor alle omstandigheden

Uw overkapping is geschikt voor alle weersomstandigheden. Niet alleen zorgt het volledig te openen schuifdak voor controle over de hoeveelheid zon waar u van wilt genieten, de constructie is ook zo stevig, dat het een behoorlijke laag sneeuw kan dragen. Regen is ook geen enkel probleem. Het dak is uiteraard waterdicht en door een afwateringssysteem dat verborgen zit in de poten van de overkapping kan regenwater eenvoudig weglopen. Het Harol verschuifbaar lamellendak Brera is overigens ook een uitstekende oplossing om grotere oppervlakken van een lamellendak te voorzien. De professionele markt is gebaat bij dit lamellendak, omdat het zowel in de lengte als in de breedte voortdurend kan worden uitgebreid. Het lamellendak is daarbij ook losstaand of tegen een gevel te monteren, zodat de mogelijkheden bijna eindeloos lijken te zijn.


Een duurzaam en energiezuinig lamellendak

Het Harol verschuifbaar lamellendak Brera is dus een veelzijdige overkapping, die op vele vlakken inzetbaar is. Dit merk kenmerkt zich verder door belang te hechten aan duurzaamheid. Dit doen zij door materialen te gebruiken die wel voor 99% te recyclen zijn en het energieverbruik van het bedienen van uw lamellendak is ook erg laag. U maakt daarnaast gebruik van zowel de warmte van de zon als van de wind, door het effectief inzetten van uw lamellen. Zonder dat het teveel energie kost, heeft u daardoor toch een aangename leefomgeving onder uw overkapping.


Vraag een offerte aan of stel uw vragen

Ziet u zichzelf al zitten op uw terras, onder dit unieke lamellendak? Wanneer u een offerte en onze brochure aanvraagt, krijgt u binnen twee dagen een prijsopgave per e-mail. Heeft u eerst nog een aantal vragen of wilt u graag weten wat uw opties zijn? Schroom dan niet om contact op te nemen.