Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Besparen op zonwering: hoe?

Laten we er niet omheen draaien: zonwering is een behoorlijke investering. Bij Saphira Markiezen weten we dat veel mensen moeten kiezen wanneer het gaat om grote uitgaven. Komt er een goed zonnescherm, of gebruiken we dat geld toch voor de auto of de vakantie? Gelukkig is er goed nieuws: ook als u in zonwering investeert, kunt u geld besparen. Dat moet echter wel op de juiste plekken gebeuren! In dit artikel geven we u advies: waar kunt u wél op besparen, en waarop moet u dat juist niet doen?

Waar kunt u op besparen?

Als het gaat om zonwering, zijn er talloze mogelijkheden. Waar u naar op zoek bent, is een product dat aan uw eisen of wensen voldoet en dat jarenlang mee gaat. Zo hoeft u niet over een jaar of drie ineens wéér de portemonnee te plunderen voor nieuwe zonweringproducten. Doe goed vooronderzoek en zorg ervoor dat u een product kiest dat past bij uw woning en het doel dat u voor ogen heeft. Weet u niet waar te beginnen? Vraag ons dan om vrijblijvend advies. Wij kijken vrijblijvend naar uw woning en geven u graag tips. Vooronderzoek kan natuurlijk ook inhouden dat u offertes aanvraagt bij diverse bedrijven, om te kijken wat voor u het meest gunstig is. Verstandig is om voor hetzelfde type zonwering op diverse plekken een offerte aan te vragen, zodat u de juiste vergelijking maakt.

Heeft u überhaupt wel nieuwe zonwering nodig? In sommige gevallen kan het ook lonend zijn om oudere zonwering te renoveren, bijvoorbeeld door het doek te laten vervangen. Zo hoeft er niet onnodig een heel nieuw product aangeschaft te worden, maar kunt u door een opfrisbeurt weer jaren genieten van de bestaande zonwering.

Koopt u toch nieuwe zonwering, dan kunt u wellicht ook besparen op heel simpele dingen. Het gaat dan echter niet om baanbrekende bedragen. Sommige kleuren zijn duurder dan andere, dit geldt ook voor bepaalde materialen.

En waarop liever niet?

Bent u op zoek naar een product van hoge kwaliteit, waar u jaren plezier van heeft? Bespaar dan niet op bepaalde onderdelen van de service. De montage is daar een goed voorbeeld van: de monteurs van Saphira Markiezen weten precies waar ze rekening mee moeten houden en hoeven, vergeleken met mensen die er niet voor geschoold zijn, weinig tot geen voorwerk te doen. Ze beschikken altijd over de juiste materialen en zullen de klus veel sneller hebben geklaard dan wanneer u er zelf mee aan de slag gaat.

Mogen we u een tip geven? U kunt natuurlijk ook besparen door te kiezen voor handmatige bediening in plaats van elektrische bediening. Toch kan dat laatste wel voor veel gebruikersgemak zorgen. Met een druk op de knop tovert u de zonwering tevoorschijn of bergt u deze juist weer op. Geen lawaai vanwege de stille motoren, en geen last van uw arm door het draaien aan de slinger. Klinkt goed, toch?

Heeft u vragen over de kosten van zonwering, of wilt u advies? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.


besparen-op-zonwering

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen