Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Ervaar de stilte met deze fluisterstille rolluikmotor

Niemand zit natuurlijk te wachten op een rolluik dat met veel herrie naar beneden komt. Gelukkig hoeft dat ook niet! De Somfy S&SO RS100 io rolluikmotor is fluisterstil en zorgt op deze manier voor optimaal gebruikersgemak! Zowel binnen als buiten hoor je het nauwelijks wanneer het rolluik opent of sluit. Ideaal toch?

Soepele beweging

De RS100 S&SO io beschikt over de zogenaamde 'Soft start/Soft stop' functionaliteit. Hierdoor stopt het rolluik heel beheerst en soepel. U kunt u wellicht voorstellen dat dit zeer bevorderlijk is voor de levensduur van het rolluik. Door de nieuwe motor, in combinatie met de Smoove Rs100 io bediening, is het mogelijk om te kiezen voor de standaard snelheid bij openen of sluiten, maar ook kunt u kiezen voor 'discreet'. Dit houdt onder andere in dat u nóg minder geluid zult horen!

De combinatie van de Somfy motortechnologie en de verbinding tussen de motor en het rolluik zorgen er bovendien voor dat een druk van 100kg kan worden weerstaan! Deze zonwerende oplossing biedt dus ook een vorm van effectieve inbraakpreventie.

De vele voordelen

Omdat het rolluik stopt wanneer het geblokkeerd wordt of wanneer het zit vastgevroren, wordt schade aan het rolluik en de motor effectief voorkomen. Dit is het gevolg van de ingebouwde obstakeldetectie, die er zeker voor zorgt dat uw rolluik langer meegaat.

Wij zetten graag de voordelen van de Somfy S&SO RS100 io rolluikmotor voor u op een rijtje!

Voordelen

  • Fluisterstille motor voor rolluiken
  • 2 snelheden, standaard en discreet
  • Soft start en soft stop
  • Volledig nieuw ontwikkelde technologie
  • De nieuwe standaard voor de toekomst

Wilt u meer weten over de werking van deze rolluikmotor, of wilt u een beeld krijgen van hoe dit er in de praktijk uitziet? Bekijk dan het filmpje op Youtube!


fluisterstille-rolluikmotor

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen