Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Optimaal genieten met vrijstaande zonwering

Bent u op zoek naar zonwering die een beschutte plek creëert op een grote open plek? Denk aan zonwering voor op een schoolplein, sportveld of een horecaterras dat niet direct tegen uw pand aan ligt? Dan is vrijstaande zonwering iets voor u! Vrijstaande zonwering hoeft niet aan een muur te worden gemonteerd, waardoor u deze op iedere gewenste plek kunt plaatsen. Bij Saphira Markiezen kunt u terecht voor twee modellen: de Rozendael en de Twins.

Rozendael vrijstaande zonwering

Model Rozendael is een goed voorbeeld van stijlvolle én functionele zonwering die overal geplaatst kan worden. U kunt deze bij een gevel plaatsen als u wilt, maar ook geheel vrijstaand. Deze zonwering kunt u volledig horizontaal inzetten. De hellingshoek van het doek is traploos te verstellen door middel van een speciaal systeem. Zo bent u niet alleen beschermd tegen laagstaande zon, maar kan ook regenwater eenvoudig weglopen.


genieten-met-vrijstaande-zonwering1

Wilt u volledig beschermd zijn tegen zonnestralen uit alle richtingen? Dan kunt u de Rozendael ook uitbreiden met een SolidScreen. Dit is zonwerend doek waar u gewoon doorheen kunt blijven kijken. Omdat een SolidScreen in het frame wordt gefixeerd, is deze goed bestand tegen harde wind of storm. Een zonnescherm en windscherm in één dus! U kunt de Rozendael én het SolidScreen elektrisch bedienen.

Twins

Naast de Rozendael vindt u bij ons ook het model Twins. Deze zonwering is net zo functioneel en stijlvol als de Rozendael, en kunt u op dezelfde plaatsen gebruiken. Het voornaamste verschil tussen de twee modellen is de vormgeving. Zoals u ziet op de afbeelding hieronder heeft de Twins aan beide zijden van het frame een doek, en ziet deze er daardoor compleet anders uit dan de Rozendael.


genieten-met-vrijstaande-zonwering2

Model Twins is uitermate geschikt voor gebruik op schoolpleinen of bij kinderdagverblijven, zodat kinderen altijd een beschutte plaats hebben om te kunnen spelen. Moet Twins worden ingezet in de horeca? Dan kunt u ook kiezen voor de Twins® XXL: u profiteert dan van een maximaal schaduwoppervlak van maar liefst 60 vierkante meter.

Wilt u meer informatie over vrijstaande zonwering en de vele mogelijkheden? Of wilt u direct een offerte op maat ontvangen? Neem dan gerust even contact op met Saphira Markiezen! We helpen u graag bij het vinden van de juiste zonwering.

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen