Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

De ‘gezellige’ functie van uw zonnescherm

Zonwering vormt, zoals de naam al doet vermoeden, de ideale bescherming tegen (hinderlijke) zon, licht en warmte. U kunt prettig buiten (of binnen) zitten, met de fijne bijkomstigheid dat uw meubilair wordt beschermd tegen verkleuring. Bij Saphira Markiezen beschouwen we buitenzonwering als verlenging van uw huis. Met de ruime keuze die u anno 2016 heeft op het gebied van (soorten) zonwering, kunt u de gezelligheid van binnen steeds vaker ook echt naar buiten halen. In dit artikel lichten we twee soorten zonwering uit die vaak zorgen voor nét dat beetje extra sfeer.

Markiezen: karakteristiek en stijlvol

Sommige panden lenen zich niet voor ‘gewone’ zonwering. Als een gebouw veel karakter heeft of in een oudere stijl gebouwd is, kan een standaard scherm juist afleiden van de bijzondere sfeer. Een oplossing die onze monteurs vaak kunnen bieden, is het installeren van markiezen. Markiezen zijn er in drie soorten: standaard, het klapmodel en het petmodel. Niet alleen particulieren, maar ook horecagelegenheden maken dankbaar gebruik van de aantrekkelijke uitstraling die markiezen hebben. Ze trekken de aandacht naar uw gevel en zorgen voor een klassieke, sfeervolle uitstraling. Omdat u uit veel verschillende doeken kunt kiezen, maakt u het geheel ‘eigen’ en volledig passend bij uw (woon)wensen. Uiteraard geniet u met markiezen in de eerste plaats van de optimale bescherming tegen zon, licht en warmte.

20160406_122431

Aantrekkelijke zonwering voor de serre of aanbouw

Heeft u een serre en zoekt u een aantrekkelijke oplossing die gelijk ook geschikt is voor het terras? Heeft u onlangs een stukje aan uw woning toegevoegd en wilt u daar genieten van precies de juiste hoeveelheid zon? Dan is serrezonwering mogelijk een aantrekkelijke oplossing voor u. Deze zonwering is toe te passen op alle soorten serres, zodat u altijd geniet van een koele, comfortabele omgeving en een gezond binnenklimaat. Bovendien ziet het er prachtig uit! Op onderstaande afbeelding ziet u een voorbeeld van serrezonwering. Dit is een vrij moderne samenstelling, maar ook als u in een ouder pand woont en andere wensen heeft kunnen we passende serrezonwering voor u installeren.

serrezonwering1

serre 2

Natuurlijk heeft iedere vorm van zonwering een geheel eigen uitstraling. Voor iedere woning, ieder kantoorpand of iedere horecagelegenheid is een passende oplossing te vinden die qua stijl en sfeer écht de aandacht trekt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, of zoekt u iemand die met u meedenkt over de juiste zonwering? Neem dan vrijblijvend contact op met Saphira Markiezen.

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen