Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Hoe kiest u de juiste kleur voor uw zonwering?

Wanneer u beslist welke kleur u kiest voor uw zonwering, beslist u eigenlijk hoe de voor- of achterkant van uw pand eruit komt te zien. Uw zonwering gaat namelijk volledig opvallen, of juist heel mooi één geheel vormen met de rest.

Houd rekening met de omgeving

Uiteraard zal het geen probleem zijn om aan te wijzen wat u mooi vindt. U heeft ook vast nagedacht wat het doel moet zijn van de zonwering en de kleur ervan: moet het warmte en gezelligheid uitstralen, of houdt u van strak en koel? Of is er een combinatie mogelijk? Om te beslissen welke kleur u kiest voor uw terrasscherm, markies of andere zonwering, moet u allereerst rekening houden met de kleuren in de omgeving. Welke kleur hebben uw gevel, uw huis zelf, de kozijnen en andere belangrijke elementen? Uw zonwering moet hier natuurlijk goed bij passen.

Welke kleuren blijven langer mooi?

Hoe lang uw zonweringdoek mooi blijft, hangt natuurlijk af van de kwaliteit en van de manier waarop u ermee omgaat. Toch kunt u zich vast voorstellen dat bepaalde kleuren minder mooi worden naarmate u de zonwering langer gebruikt. Houd hier ook rekening mee bij het maken van uw keuze. Vuil zal bijvoorbeeld eerder te zien zijn op een geel of lichtgroen doek, dan op een donkerblauw of donkerrood doek. Wilt u hier advies over? Bel gerust eens met Saphira Markiezen voor hulp bij het maken van uw keuze.

Doe eens gek: ga voor een streepje!

Natuurlijk had u vast al eens eerder gestreepte zonwering gezien. Tegenwoordig is er echter veel mogelijk op het gebied van dessins, waarbij verschillende variaties van de strepen zijn ontwikkeld. Bij Saphira Markiezen werken we vooral met doeken van het merk Dickson, waarvan continu prachtige nieuwe dessins worden geïntroduceerd. Door te kiezen voor strepen maakt u het doek speelser, zeker als u de mogelijkheden bekijkt die tegenwoordig voor u beschikbaar zijn. Verschillende streepjes naast elkaar, dik en dun, in contrasterende of juist samenwerkende kleuren: u kunt het zo spannend maken als u zelf wil. Op onze website ziet u een uitgebreid overzicht van de doeksoorten die u kunt kiezen. Wilt u weten hoe zo’n doek er in het echt uitziet? Loop dan gerust even bij ons binnen om het doek van uw voorkeur te bekijken en vast te houden. Dit geldt natuurlijk ook voor de doeken zonder streepje.


de juiste kleur zonnewering

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen