Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Een Saphira favoriet: de markies

Als markiezenbedrijf klinkt het misschien wat voor de hand liggend, maar de markies blijft één van onze favorieten als het om zonwering gaat. De markies is de oudste vorm van zonwering, maar doet het ook in 2017 nog hartstikke goed. U kunt bij de markies namelijk voor de klassieke uitstraling kiezen, maar ook een tijdloos design zien we steeds vaker terug. Het zijn effectieve, stijlvolle vormen van zonwering, die zowel bij grote, kleine, hoge en lage ramen toegepast kunnen worden. Heeft u een nieuwbouwwoning, of juist een karakteristiek oud pand? Een markies is in beide gevallen heel geschikt.

Waarom zijn wij fan?

De markies is tegenwoordig helemaal aan te passen aan de wensen van de klant, maar ook aan het betreffende pand. De zijkanten zijn gesloten, waardoor er van hinderlijke zij-zon geen sprake is. Een ander groot voordeel is dat ze goed tegen wind kunnen, ook als het wat harder gaat. Markiezen zijn niet alleen ideaal voor particulieren, maar zeker ook voor professionele bedrijven. Deze vorm van zonwering kan tenslotte goed worden voorzien van teksten en/of logo’s, waardoor ze nog meer uitstraling krijgen.

favo2

Op zoek naar meer uitstraling? Een markies is de oplossing!

Bent u op zoek naar een zonwerende oplossing die ook op grijzere dagen zorgt voor een prachtige uitstraling? Overweeg dan eens markiezen. Zodra wij de montage hebben afgerond, zult u zien dat uw woning er gelijk heel anders uitziet. Veel van onze klanten vinden dat u hun woning eindelijk is ‘aangekleed’, en zouden de markiezen niet meer willen missen. U ziet hieronder een voorbeeld van een ‘voor’ en ‘na’ situatie. Wilt u dit ook voor uw eigen pand? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op met de specialisten van Saphira Markiezen! Wij vertellen u graag meer over wat er allemaal bij komt kijken. Bekijk op de website ook eens wat meer foto’s, van markiezen die wij de afgelopen jaren hebben mogen monteren.

favo3

favo1

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen