Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Markiezen kosten

Hoeveel markiezen kosten, is niet gemakkelijk te zeggen. Er is namelijk niet één prijs te noemen voor een markies of een andere vorm van zonwering, omdat het eigenlijk altijd gaat om maatwerk. De ene situatie is de andere niet: heb je grote of kleine ramen? Welk model markies wil je? Kies je voor handmatige of elektrische bediening? De ene persoon heeft bovendien een grotere markies nodig dan de ander, of wil misschien een kleur die niet standaard beschikbaar is… Zou het dan eerlijk zijn om dezelfde prijzen te hanteren per markies? Precies om dit soort redenen zijn markiezen kosten eigenlijk altijd verschillend. Een ervaren monteur van Saphira Markiezen komt graag bij u langs om mee te denken over de juiste markiezen voor uw woning.

Laten monteren of zelf doen?

Een onderdeel van de totale markiezen kosten, is de montage. Wilt u dit zelf doen, of laat u dit door een professionele installateur doen? Wanneer u kiest voor monteren als een extra stukje service, bent u natuurlijk iets meer geld kwijt. Het is echter heel vervelend als u besluit zelf de markiezen te monteren maar onverhoopt een fout maakt! Dan bent u misschien wel meer geld kwijt, aan reparaties of aanpassingen. Wilt u zekerheid, vertrouw dan op de kennis en ervaring van echte vakmensen. Bij Saphira Markiezen werken verschillende monteurs, die niet vertrekken voor uw markiezen veilig, verantwoord en passend zijn geplaatst.

Ga altijd voor de beste kwaliteit

Markiezen kosten nu eenmaal geld. Voor veel mensen is het zelfs een flinke investering, en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom is het belangrijk dat u een product kiest van hoge kwaliteit, waarmee u jaren vooruit kunt. Uiteindelijk is het tenslotte beter om eenmalig wat duurdere markiezen aan te schaffen waar u bijvoorbeeld tien jaar mee doet, dan ieder jaar nieuwe zonwering te moeten kopen. Toch? Saphira Markiezen staat altijd voor u klaar met advies. Geef gerust aan met welk budget u te maken heeft, dan bieden wij zonwering op maat die helemaal past bij uw wensen.

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen