Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Beletteren, hoe zat dat ook alweer?

Dat u bij Saphira Markiezen terechtkunt voor het laten beletteren van zonneschermen en markiezen, wist u waarschijnlijk al. Toch krijgen we van onze klanten dikwijls veel interessante vragen, die het waard zijn om nog eens extra aandacht te krijgen! In dit artikel beantwoorden we dan ook drie extra vragen over het beletteren van zonwering.

Welke soort zonwering leent zich het beste voor belettering?

In principe kan elke soort zonwering worden voorzien van belettering. Zelfs screens kunnen uw logo of tekst krijgen! Deze hebben een doek met een open structuur waardoor het lastig lijkt, maar met een speciale techniek kunnen wij dit soort doeken toch bedrukken. Eén van de mooiste opties blijft echter het beletteren van een markies. Deze heeft een bepaalde vorm, waardoor de tekst en/of logo extra opvalt en zeer strak geplaatst kan worden.

Team select

Hoe plakken jullie de belettering op de zonwering?

Plakken? Nee hoor, daar beginnen we niet aan. Onze beletteringen worden namelijk ingeschilderd! Dit geeft een veel mooier resultaat. De verf die we gebruiken blijft enigszins flexibel, zodat u langer kunt genieten van de beletterde zonwering. De belettering blijft dan langer mooi, ook als u de zonwering inklapt of oprolt.

meer over beletteren cake

Ik wil een belettering laten maken op mijn bestaande zonnescherm. Hoe gaan we dan te werk?

Wanneer u uw zonwering wilt laten beletteren, levert u bij ons uw tekst en/of logo aan. Dit doet u in een EPS- of Illustratorbestand, zodat wij er goed mee kunnen werken. Vervolgens gaan we een opzet maken, zodat u een indruk krijgt van hoe het eindresultaat eruit komt te zien. U kunt in dit stadium nog aanpassingen doorgeven, want pas na uw goedkeuring zullen wij de belettering gaan inschilderen.

  • Verwerk niet te veel kleuren in het logo
  • Zorg ervoor dat de kleur van het doek niet alleen aansluit op de uitstraling van uw winkel, maar ook op de belettering die u wil laten toepassen.
  • Kies een duidelijk lettertype
Wilt u meer weten over het beletteren? Bekijk gerust wat foto’s op onze website van eerdere projecten, of neem rechtstreeks contact met ons op voor meer informatie.