Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Dickson slaat een nieuwe weg in: weg met dat stoffige imago van zonwering!

Doekfabrikant Dickson kwam onlangs tot een ontdekking die ons misschien niet helemaal verbaasde, maar wel enigszins teleurstelde. Zonwering blijkt namelijk een zeer stoffig en ouderwets imago te hebben, waardoor mensen (die wel bescherming willen tegen de zon) soms niet eens kiezen voor zonwering. Terwijl zowel de zonwering bezitters als de niet- bezitters het erover eens zijn: zonwering biedt wél de meest efficiënte bescherming tegen de zon!

Het roer om: dat imago moet anders!

Het onderzoek van Dickson werd gehouden in vier landen: Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. In totaal werden 2400 mensen ondervraagd, waarvan de helft al wel in het bezit was van zonwering. Tijdens het onderzoek, dat zowel individueel als in groepssessies plaatsvond, kwam naar voren dat veel mensen zonwering ouderwets vinden. Dat ze direct een associatie hebben met ‘opa en oma’, en dat ze bij zonwering direct denken aan die typische strepen. Ook bleek er het gevoel te bestaan dat zonwering niet sterk is, en dat het doek na een paar seizoenen al te vuil is om nog te gebruiken.

Dickson besloot hierop om het roer om te gooien. Met een nieuwe campagne en nieuwe collecties slaat de fabrikant een geheel nieuwe weg in. Weg met dat stoffige imago, want het is nergens voor nodig! De gebruikte materialen en gehanteerde technieken zijn in 2017 beter dan ooit, bovendien is er alle mogelijkheid om te kiezen voor een kleur die helemaal bij je past. Wil je een ander patroon, of kiezen voor een bijzondere textuur? Laat je dan verrassen door alle nieuwe opties.

Nieuwe collecties van Dickson

Om ervoor te zorgen dat iedereen van zijn terras kan genieten, op een manier die bij hen past, heeft Dickson nieuwe kleuren en technieken gebundeld in twee grote nieuwe collecties: Graphic design en Color design. In het kort houdt dit in dat je kunt kiezen voor bijzondere grafische patronen en figuren, maar ook voor kleuren die nét even anders zijn dan normaal. Als je geen fan bent van het ‘standaard’ oranje, geel of gestreept, dan kun je nu bijvoorbeeld ook kiezen voor pasteltinten of warme, kruidige kleuren. Kies voor stijlvolle kleurcombinaties en nieuwe strepen en patronen, die je in de verste verte niet zullen doen denken aan oubolligheid!

nieuwe collecties van dickson

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn als je bij Saphira je zonwering met Dickson doek aanschaft? Neem gerust even contact met ons op!

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen