Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Laat uw zonwering installeren door professionals

Wanneer u zonwering aanschaft is het de bedoeling dat u daar jarenlang plezier van gaat hebben. Met dat in het achterhoofd worden alle door Saphira Markiezen geleverde zonweringen stuk voor stuk op maat gemaakt en specifiek afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Het is dan ook prettig om te weten dat de montage van de zonwering vakkundig gebeurt. Onze monteurs staan daar voor garant. Ze werken snel en zorgvuldig en zorgen er niet alleen voor dat uw zonwering perfect functioneert maar ook veilig wordt gemonteerd. Dat deze montage meer inhoudt dan simpelweg het boren van een paar gaten weten Danny en Marcel, onze monteurs, als geen ander.

De juiste kennis is noodzakelijk

“Zonwering monteren is voor de meeste mensen geen alledaagse klus. Het vergt zeker meer kennis dan het boren van wat gaten”, aldus Marcel. Vaak begint het al bij de gevel waar de zonwering aan gemonteerd moet worden. Er is gelijk al een belangrijke vraag die beantwoord moet worden: welk type montagemateriaal is nodig bij deze gevel, in combinatie met dit type zonweringsysteem?

Producten moeten worden afgesteld naar de wensen van de klant en de eisen van de fabrikant. Steeds vaker zijn zonweringen elektrisch bedienbaar of zelfs volautomatisch. Hiervoor moeten de producten aangesloten worden op het elektranetwerk. Het kan ook voorkomen dat de montageplek zich bevindt op een hoger gelegen etage, zodat er vanuit een hoogwerker gewerkt moet worden. Dit is allemaal vakwerk dat vraagt om de nodige kennis en gereedschappen.

Niet altijd ‘een makkie’

“Wat veel mensen zich niet realiseren is dat de meeste zonwering behoorlijk wat weegt”, vervolgt Marcel. “Terrasschermen bijvoorbeeld wegen zo’n 25 kilo per meter. Voor een scherm dat zes meter breed is sjouw je dus al gauw 150 kilo de ladder op. Bovendien moet dit natuurlijk ook nog eens op een veilige manier gebeuren.”

Dagelijks werk voor de vakmannen van Saphira Markiezen, maar voor de gemiddelde klant is het een behoorlijke klus. Een klus die bovendien niet zonder gevaren komt voor iemand die er geen ervaring mee heeft. Ook dat is een goede reden om het zonwering installeren over te laten aan professionals als Danny en Marcel.

Volledige service bij installeren zonwering

We werken zo snel en zorgvuldig mogelijk zodat niet alleen de klant, maar ook de buren zo min mogelijk overlast hebben. Is de montage klaar dan ruimen we natuurlijk ook alle rommel op. Verpakkingsmaterialen en eventueel oude zonwering voeren we direct af. Nadat we met de klant de zonwering hebben nagelopen en de werking hebben uitgelegd, kan men direct genieten van het eindresultaat.

Voor Marcel en Danny is het dagelijkse kost, maar het gaat nooit vervelen. “De klant zien genieten van zijn nieuwe zonwering, daar doe je het allemaal voor”, aldus Marcel.

Bent u ook op zoek naar kwalitatieve zonwering en wilt u deze graag door ons laten installeren? Neem dan contact op met Saphira Markiezen voor een offerte.

vakkundige montage zonwering

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen