Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

De vele voordelen van Somfy Smart Home

Bij Saphira Markiezen zien we dat steeds meer mensen kiezen voor zonwering met geautomatiseerde besturing. Wij snappen maar al te goed dat mensen deze investering doen: het levert tenslotte veel gemak op! Er wordt soms gedacht dat het een kwestie is van luiheid, maar daar is niets van waar. De zonwering handmatig open en dichtdraaien is niet voor iedereen even goed te doen: vooral mensen met klachten hebben er baat bij om gewoon de afstandsbediening te kunnen gebruiken. Bovendien gaat het niet eens alleen om de handeling: wat dacht u van het controleren van het binnenklimaat, zelfs als u niet thuis bent? Of het beveiligen van uw woning als u voor een tijdje van huis gaat? De Somfy Smart Home besturing is niet alleen voor zonwering, maar ook voor veel andere systemen in huis een ideale oplossing.

Somfy commercialfoto

Hoe werkt Smart Home?

Smart Home van Somfy is een zeer geavanceerd systeem, dat niet alleen via de meegeleverde afstandsbediening bestuurd kan worden, maar ook al vanaf uw smartphone of tablet. Het enige wat u ervoor nodig heeft om de smartphone als afstandsbediening te gebruiken, is een aparte router. Voorbeelden hiervan zijn de TaHoma Box en de Somfy Box.

Hoe werkt Smart Home? U kunt hier verschillende systemen op aansluiten. Natuurlijk geldt dit voor uw zonwering, maar bijvoorbeeld ook uw verlichting, de bediening van uw garagedeur en de verwarming. U kunt zelfs de gordijnen op afstand open laten gaan! Vervolgens voegt u scenario’s toe aan uw systeem: dit zijn voorkeursinstellingen voor de diverse apparaten en functies in huis. U kunt bijvoorbeeld instellen dat de gordijnen om 08:00 uur open moeten gaan, dat we verwarming om 07:30 uur al zorgt voor een aangename temperatuur en dat de rolluiken sluiten om 14:00 uur, omdat u dan de meeste zomerse hitte zou willen weren. Comfort en rust gegarandeerd!

Somfy afstandsbediening

Slimme partner op gebied van veiligheid

Rookmelders, meerpuntssloten, sterk glas: misschien doet u er al alles aan om inbrekers zoveel mogelijk buiten de deur te houden. Maar wist u dat Smart Home van Somfy hier ook een rol in kan spelen? Met een pushbericht op uw telefoon kunt u worden gealarmeerd als de rookmelder afgaat, of wanneer iemand uw huis binnendringt. Bovendien kunt u Smart Home gebruiken om uw rolluiken en gordijnen te laten openen en sluiten op gewenste momenten, zodat het altijd lijkt of er iemand thuis is. Daarnaast kunt u ook uw camera op afstand bedienen.

Meer weten over zonwering met automatische bediening?

Wilt u altijd een oogje in het zeil houden, maar vooral comfortabel leven en op een efficiënte manier gebruikmaken van uw geautomatiseerde producten? Dan is Smart Home wellicht iets voor u. Bij Saphira Markiezen kunnen we geautomatiseerde zonwering leveren, voor alle ruimtes in huis als dat nodig is. We denken graag met u mee over een passende oplossing, zodat u helemaal kunt wonen zoals u dat zelf voor ogen heeft! Neem daarom gerust eens contact met ons op, ook als u vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen.

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen