Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Bestand zijn tegen het Hollandse weer? Kies het Sunrain scherm!

‘Blijft het droog dit weekend? Want dan kunnen we misschien de BBQ aanzetten!’ Grote kans dat u deze zin al eens voorbij hebt horen komen, of dat u een soortgelijk gesprek al eens gevoerd heeft. Wat nu als we u zouden vertellen dat het helemaal niet uit maakt of het gaat regenen of niet? Barbecueën kan namelijk altijd, als u maar het juiste terrasscherm heeft! Bij gewone zonwering wordt altijd geadviseerd om deze dicht te doen of op te bergen, maar bij het Sunrain scherm hoeft dat niet. De naam zegt het namelijk al: dit is een scherm dat je zowel bij zon als bij regen gewoon kunt gebruiken. En laten we eerlijk zijn: dat is met het echte Hollandse weer toch ideaal?

De voordelen van Sunrain

Zelfs met zware regenval zit u er samen met uw gezelschap lekker bij onder een Sunrain scherm. U heeft weliswaar wat minder keuze als het gaat om de kleuren van het zonweringdoek, maar dit weegt niet op tegen de vele voordelen! Het Sunrain scherm is goed bestand tegen weer en wind, is veilig en duurzaam en biedt bovendien dé oplossing voor zowel particulieren als de horeca! Ook al regent het pijpenstelen, zelfs na uren komt er geen druppeltje water door het scherm. Slim, want in Nederland kennen we ook die dagen waarop de temperatuur aangenaam is, maar waarop het wel regent. Normaal gesproken geen goede combinatie, maar met het Sunrain scherm maakt het allemaal niets meer uit.

Meer informatie

Op onze website vindt u natuurlijk alle informatie die u nodig heeft om het juiste Sunrain scherm te vinden. U leest er bijvoorbeeld over de eenvoudige bediening, de mogelijkheden qua doeksoort en -kleur en u ziet gelijk wat de specifieke maten (kunnen) zijn. Wilt u graag meer weten over het Sunrain scherm, of kunnen we u voorzien van persoonlijk advies als het gaat om het kiezen van de juiste oplossing voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op!

› Bekijk hier het sunrain scherm.

saphira sunrain scherm

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen