Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Saphira Markiezen wordt Sunrain-partner van Leiner

Met grote trots mogen we aankondigen dat Saphira Markiezen vanaf 1 januari 2018 één van de vier officiële Sunrain-partners van Leiner is. Om deze gebeurtenis officieel te introduceren en om de horecaondernemers te informeren, zullen wij met een grote en prachtig ingerichte stand aanwezig zijn bij Horecava 2018! Deze beurs wordt volledig georganiseerd voor en door mensen uit de foodservice industrie, waarbij ruim 65.000 horecaprofessionals op zoek gaan naar trends en nieuwe producten. Wij kijken er erg naar uit om daar onze zon- en regenwering te demonstreren.

Landelijk gekwalificeerd netwerk met nóg sterkere service

Wat heeft een horecaondernemer nodig als hij/zij een bar, restaurant of andere gelegenheid runt in Nederland, zodat gasten áltijd bij ze terechtkunnen? Juist: bescherming tegen zon én regen! De Sunrain-producten zijn daar uitermate geschikt voor en als partner van Leiner zijn we in staat om onze klanten nóg meer te bieden. We maken deel uit van een landelijk gekwalificeerd netwerk van gespecialiseerde bedrijven, die samen oplossingen op maat leveren voor de gastronoom. Professioneel installatie, overleg en after-sales service zijn hierbij vanzelfsprekend.

sunrain partner van leiner

Sunrain-partner zijn van Leiner: wat levert dat op voor onze klanten?

Een groot voordeel is dat we altijd een partner hebben voor grote(re) projecten. Er zijn veel bijscholingsmogelijkheden vanuit de fabrikant, waardoor we onze vakkennis in een nóg hoger tempo bijhouden. Bovendien worden de reactietijden bij storingen korter: als partners kunnen we tenslotte van elkaars diensten gebruikmaken.

Cafe Werf Zierikzee

Laat u inspireren tijdens Horecava!

Tijdens Horecava, dat plaatsvindt van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari, laten we horecaondernemers zien wat onze totaaloplossingen zijn. Dit zijn allemaal oplossingen die uiteindelijk zorgen voor meer omzet in de horeca: mensen komen tenslotte niet alleen meer in de lente en de zomer op het terras zitten, maar plakken daar gemakkelijk nog de herfst en zelfs de winter bij aan! Met de juiste zon- en regenwering hoeft dit nooit meer een probleem te zijn.

Op de beurs zullen we vooral de Sunrain Gastro (6x6 meter) en Sunrain Q Pergola (4x4 meter) laten zien, omdat we met deze twee producten eigenlijk de hele range kunnen uitleggen.

Nieuwsgierig geworden, en op zoek naar een op maat gemaakte oplossing voor uw horecazaak? Neem gerust contact op met Saphira Markiezen of laat u eerst inspireren tijdens Horecava 2018!

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen