Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Stijlvolle oplossing voor zon, wind en regen: de SUNRAIN Pergola

Als u Saphira Markiezen een beetje in de gaten heeft gehouden, heeft u vast gezien dat de mogelijkheden voor zon- en regenwering flink aan het groeien zijn. Gelukkig maar, want dat wisselvallige weer is natuurlijk iets typisch Nederlands! In dit artikel laten wij u graag kennismaken met een bijzonder product op het gebied van zon- en regenwering: de SUNRAIN Pergola. Dit is een terrasvouwdak dat u het hele jaar beschermt tegen weer en wind, maar dat er ook nog eens zeer stijlvol uitziet. Bovendien kan het vouwdak met allerlei luxe opties worden geleverd, en biedt de standaarduitvoering ook meer dan genoeg voordelen.

Zowel voor horeca als particulier

De SUNRAIN Pergola is geschikt voor zowel de horeca als voor particulieren. Er zijn uitvoeringen die extreem windstabiel zijn, wat bijvoorbeeld handig is als u een oplossing zoekt voor een strandpaviljoen of soortgelijke horecagelegenheid in een gebied met veel wind. De installatie heeft een specifieke hellingshoek, waarbij het water via de regengoot of door de voorste staanders wordt afgevoerd. De standaarduitvoering heeft een radiografisch bestuurbare motor, en u kunt zelf kiezen uit verschillende hand- of wandzenders. De SUNRAIN Pergola heeft een uitval van maximaal 650 centimeter en een maximale breedte van 500 cm. Zeer geschikt dus voor zowel grotere als kleinere terrassen!

Het enige waar u rekening mee dient te houden is dat de SUNRAIN systemen niet gebruikt mogen worden bij sneeuwval.


sunrain-pergola-01

Pergola geheel in uw smaak en stijl

De standaarduitvoering van de SUNRAIN Pergola heeft een waterdicht zonweringdoek van zeer sterk pvc-materiaal. De zonbeschermingsfactor van dit doek is maar liefst factor 80! Kiest u voor de SUNRAIN Pergola, dan kunt u die in verschillende kleuren laten leveren. De standaardkleuren zijn RAL 9010, wit, blank aluminium en de achttien LEINER structuurlakken. De doeksoorten zijn verkrijgbaar in maar liefst achttien effen dessins en een vijftal dessins met streep.


sunrain-pergola-02

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze pergola, en wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw situatie? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen