Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

De ideale zon- en regenwering: SUNRAIN!

Mensen willen steeds vaker meer tijd buiten doorbrengen: niet alleen bij zonnig, maar ook bij regenachtig weer. Wij zijn daar alleen maar enthousiast over, want buiten zijn is natuurlijk hartstikke gezond! Normale zonweringen kunnen echter in beperkte mate bescherming bieden tegen regen of harde wind. Speciaal voor mensen die nooit afhankelijk willen zijn van het weer, zijn er de gepatenteerde SUNRAIN-zonweringsystemen van LEINER. Bovendien zijn de SUNRAIN-systemen ook nog eens verkrijgbaar in extreem windstabiele uitvoeringen. Ideaal voor de horeca, maar natuurlijk ook voor bij u thuis.


sunrain-zonwering

CASA SUNRAIN

CASA SUNRAIN is het type zonnescherm dat alle voordelen van een cassette-zonwering combineert met de zonwering die beschikt over de SUNRAIN-technologie. De complete techniek is onzichtbaar ondergebracht in de elegante, kubisch gevormde cassette en het armsysteem heeft een extra stabiele uitvoering. Buiten zijn kan dus voortaan altijd, ongeacht of het nu regent of droog is! Het waterdichte zonweringdoek laat het regenwater al bij een hoek van 5° weglopen.

De CASA SUNRAIN is niet alleen door deze eigenschappen geschikt voor intensief gebruik in de commerciële sector of de horeca. Het zonweringdoek kan heel eenvoudig worden bedrukt, waardoor het ideaal is voor reclame-uitingen en het genereren van extra naamsbekendheid!

Altijd de beste kwaliteit

Bijzonder sterk belaste delen van de zonwering, bijvoorbeeld de armhouders of de knikarmelementen, worden gemaakt van gehard aluminium. Deze speciale productiemethode maakt de zonweringelementen niet alleen sterker, maar ook de veiligheid en de duurzaamheid van de zonwering wordt vergroot. Wilt u meer weten over de SUNRAIN en hoe dit er in het echt uitziet? Bekijk dan op YouTube het filmpje!

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen