Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Het is (bijna) winter: terrasje pakken?

Terrasje pakken in de winter? Natuurlijk, waarom niet? Met een goed terrasscherm is het heerlijk toeven in de koude wintermaanden, zeker als u gebruikmaakt van hulpmiddelen als een heater. Waar kunt u rekening mee houden als u uw terras winterbestendig wil maken, als particulier of als horecaondernemer? Wij helpen u op weg in dit artikel.

Combineer zonwering met een heater

Met een scherm dat goed tegen weer en wind bestand is, zoals een SUNRAIN scherm, een schaararm scherm of één van de andere oplossingen die Saphira Markiezen biedt, kunt u prima buiten zitten in de winter. Het is dan alleen wel prettig om ook op andere manieren voor wat meer warmte te zorgen.

In veel horecagelegenheden die geen zonwering hebben, wordt gekozen voor een heater. Er zijn twee soorten heaters, namelijk stroom- en gasheaters. Heaters op stroom worden vaker door particulieren gebruikt, waarbij er meestal één onder een terrasscherm wordt geplaatst. Het nadeel hiervan is dat een heater veel stroom verbruikt en dat u soms een aparte groep moet aanleggen. De heaters op gas zijn over het algemeen veel krachtiger. In de horeca komt het dikwijls voor dat meerdere heaters worden opgehangen of neergezet.

Het is (bijna) winter: terrasje pakken?

Overweeg vaste windschermen voor extra warmte

Heeft u een horecagelegenheid en ziet u het helemaal zitten om meer klanten naar uw terras te trekken komende winter? Overweeg dan ook om vaste windschermen om het terras heen te plaatsen. Het houdt veel van de warmte vast en zorgt ervoor dat u klanten geen last hebben van harde wind. Zijn er geen windschermen, dan moet men vrij dicht bij de heater zitten om toch iets van de warmte te voelen. Houd altijd voldoende ruimte tussen uw zonwering en de heater, ook als u een heater in uw achtertuin wil neerzetten. Dit uiteraard in verband met brandgevaar.

Een dekentje en een kop warme chocolademelk maken het vervolgens helemaal af! Wilt u advies bij het kiezen van uw zonwering? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Saphira Markiezen.

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen