Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Terugblik: Horecava 2018

U heeft het wellicht al voorbij zien komen, op onze website of op Facebook: Saphira Markiezen is sinds begin dit jaar officieel Sunrain-partner van de Duitse fabrikant Leiner. Om dit te introduceren en gelijk de horecaondernemers te informeren, stonden wij samen met andere partners met een prachtig ingerichte stand op Horecava 2018! Van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari demonstreerden wij de Sunrain producten aan duizenden enthousiaste horecaprofessionals.

Natuurlijk delen we ook graag met u hoe wij onze aanwezigheid op dit evenement hebben beleefd! Het was een ontzettend drukke, maar ook een geweldige week die veel voldoening gaf. De maandag bleek achteraf de drukste dag, wat voor veel Horecava-kenners geen verrassing zal zijn. Zowel de fabrikant als de aanwezige partners hebben een heel positieve en succesvolle week om op terug te blikken, en hopelijk kunnen we binnenkort veel horecaondernemers aan de juiste zonwering helpen. Zo kunnen zij hun gasten heel het jaar door laten genieten van een hapje of drankje op het terras!

Voor ons is Horecava zeker voor herhaling vatbaar. Wat kwamen er veel enthousiaste ondernemers langs, en wat waren ze enthousiast over de (vele) mogelijkheden van de Sunrain-productlijn! Mochten we weer op de beurs verschijnen, dan willen we de stand verder uitbreiden, zodat we nóg meer kunnen laten zien.

Wilt u zelf ook meer weten over de Sunrain oplossingen? Neem dan gerust even contactop!

terugblik-horecava-2018

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen