Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Extra tip voor schoonmaken zonwering

Als specialist op het gebied van zonwering, geven we u graag eens een extra tip als het gaat om het schoonmaken en onderhouden van uw zonwering. Daar kunnen wel eens middeltjes tussen zitten waar u zelf nog niet eens aan gedacht had! Het schoonmaken van zonwering of onderdelen daarvan hoeft namelijk niet altijd met dure, exclusieve schoonmaakmiddelen. Wij helpen u graag weer aan een nieuwe tip. Ergert u zich ook vaak aan strepen op de aluminium delen van uw (nieuwe) zonwering? Lees dan verder om te ontdekken wat u daaraan zou kunnen doen zonder er extra geld aan uit te geven!

Wax is niet alleen goed voor uw auto

Gebruikt u voor uw auto ook een wax, om alles weer mooi te laten glimmen? Turtle Wax, bijvoorbeeld? U kunt met deze wax ook de aluminium delen van uw zonwering behandelen, om zo het aangehechte vuil gemakkelijk te kunnen verwijderen! De lelijke, zwarte strepen waar u zich zo aan ergert zullen op deze manier ook voorkomen worden. U brengt simpelweg de wax aan en wanneer u de delen heeft schoongemaakt, brengt u weer een nieuwe laag wax aan. De beste bescherming tegen vlekken en zwarte strepen stond wellicht al ergens in een kastje!

Wilt u meer weten over wat u kunt doen om vlekken of beschadigingen aan uw zonwering te voorkomen? Bel dan gerust eens met Saphira Markiezen voor advies! Wij staan graag voor u klaar met extra service.

tip schoonmaken zonwering

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen