Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Schaft u voor het eerst zonwering aan? Hier moet u op letten!

Zonwering aanschaffen is, als het goed is, niet iets wat u heel vaak zal doen. Vooral wanneer het de eerste keer is, zal er veel informatie op u af komen. Wanneer kiest u voor een terrasscherm, een markies, een screen of een rolluik? Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf, en hoeveel gaat zoiets kosten? In dit artikel geven we graag enkele tips aan mensen die voor het eerst op zoek gaan naar zonwering die bij ze past.

Bepaal het doel van de zonwering

Laten we beginnen bij het begin: allereerst moet u gaan bepalen wát u eigenlijk wilt. Voor welke ruimte zoekt u zonwering? Gaat het bijvoorbeeld om de slaapkamers boven omdat het daar gauw te warm wordt, of zoekt u een zonwerende oplossing zodat u vaker in de tuin kunt gaan zitten? Het doel bepalen is erg belangrijk. Wilt u zon tegenhouden, warmte binnen en/of buiten houden, of zoekt u puur een product dat bijdraagt aan inbraakpreventie? Met deze informatie in het achterhoofd kunt u gerichter op zoek gaan naar het product dat voldoet aan uw eisen. Enkele voorbeelden:

  • Wilt u uw huis beter beveiligen? Kies dan voor rolluiken.
  • Lekker op het terras zitten, met een beetje schaduw? Dan kan een terrasscherm of pergola geschikt zijn. Moet de zonwering ook tegen regen bestand zijn, dan kunt u kiezen voor een SUNRAIN oplossing.
  • Wilt u zon en warmte weren uit de (kinder)slaapkamer? Mogelijk is dan een screen iets voor u. Ook een rolluik biedt voldoende duisternis en geluidsdemping.
  • Zoekt u zonwering die bijdraagt aan een romantische uitstraling van uw woning? Bekijk dan eens de diverse markiezen die er zoal te kiezen zijn.

Het voorwerk

Saphira Markiezen heeft als specialist natuurlijk ook gezien hoe het 'fout' kan gaan. Omdat ieder zonweringproduct op een andere manier gemonteerd moet worden, is het verstandig om de zonwering altijd te laten inmeten. Zo weet u zeker dat de montage geen problemen oplevert en dat u niet voor verrassingen komen te staan. Soms moeten de montagebeugels chemisch verlijmd worden, of moeten er speciale geleiders worden gebruikt. Een leek ziet dat natuurlijk minder snel dan een ervaren monteur.

Houd rekening met uw budget

Zonwering is en blijft een behoorlijke investering, zeker als u op zoek bent naar een goed product waar u jaren van wilt kunnen genieten. Toch valt er in de meeste gevallen prima rekening te houden met een budget. Bepaal van tevoren wat uw persoonlijke budget is. Een goede zonweringspecialist zal altijd met u meedenken en u eerlijk zeggen wat binnen die grenzen mogelijk is.

Welke vraag u ook heeft over (de aanschaf van) zonwering, u mag altijd vrijblijvend contact opnemen met Saphira Markiezen. Natuurlijk kunt u ook eens kijken op de pagina met veelgestelde vragen op onze website.


voor-het-eerst-zonwering

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen