Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Herbekleden of -stofferen: wat zijn de voordelen?

Uw zonwering heeft na enkele jaren waarschijnlijk heel wat doorstaan. Naast de ‘gewone’ slijtage die plaatsvindt, zal het scherm vast zijn aangetast door regen, hagel, wind, stof en andere externe factoren. Dit heeft zo zijn invloed op hoe uw zonweringdoek eruit ziet. Is de kleur van uw zonweringdoek vervaagd, of is er sprake van aanslag die niet verwijderd kan worden? Dan kan het slim zijn om uw zonwering te laten renoveren. Het opnieuw bekleden of stofferen van de zonwering is stukken goedkoper dan helemaal kiezen voor nieuwe zonwering. Bovendien kost de montage ons minder tijd en krijgt u te maken met minder lange levertijden.

herbekleden

Jaren plezier van vernieuwde zonwering

Als een zonweringdoek niet meer mooi schoon wordt of als u simpelweg een ander dessin wilt, kunnen wij uw zonweringdoek voor u vervangen. Deze renovatie maakt de zonwering weer als nieuw, waardoor u er weer vele jaren plezier van heeft.

Zoals gezegd is het kiezen voor herstofferen veel goedkoper voor u. Bij markiezen bent u bijvoorbeeld slechts de helft van het bedrag kwijt dat u normaal voor nieuwe zonwering zou betalen. Bij terrasschermen valt de prijs vaak nog voordeliger uit. Wilt u een nieuwe markies, dan hebben we daar ongeveer twee weken voor nodig. Wij halen de markies bij u op, en renoveren deze in de fabriek. Daarna komen we de markies weer netjes bij u monteren.

Nooit lang zonder zonwering

Laat u een terrasscherm, screen of uitvalscherm renoveren, dan doen we dat in 90 procent van de gevallen gewoon bij u op locatie. U kunt het scherm blijven gebruiken terwijl wij het nieuwe doek bestellen, zodat u niet zonder zonwering zit.

Veel van onze klanten kiezen ervoor om in het najaar de markiezen te halen ophalen voor renovering, waarna ze in het voorjaar weer terug worden geplaatst. U hoeft hiervoor geen aanbetaling te doen, maar u betaalt pas wanneer wij de markiezen weer hebben gemonteerd. Zodra het lentezonnetje weer doorbreekt, geniet u dus van uw opgeknapte zonwering!

Wilt u meer informatie over het herbekleden van uw zonwering? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen