Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

6% BTW nu ook op zonwering montage

Voor een aantal werkzaamheden aan de woning betaalt u nu 6% BTW in plaats van het 21%-tarief. Vanaf 1 maart 2013 geldt de tijdelijke BTW-verlaging van 21 naar 6 procent ook voor de montage op zonwering. Over de zonwering zelf blijft u wel gewoon 21 procent BTW betalen. Deze maatregel, welke een jaar van kracht is, valt binnen een pakket van maatregelen voor renovatie en herstel aan woningen ouder dan twee jaar. Bij het vaststellen van de leeftijd van een woning gaat men uit van de datum waarop de woning voor het eerst echt wordt bewoond. Daarnaast moet het huis bestemd zijn voor permanente bewoning door particulieren.

Voorwaarden BTW-verlaging

Er zijn een aantal voorwaarden waaraan voldaan moet worden om in aanmerking te komen voor het verlaagde BTW-tarief voor renovatie- en herstelwerkzaamheden in en aan een woning. Een eerste voorwaarde is hierboven genoemd: de woning moet minimaal 2 jaar oud zijn. Verder is het verlaagde tarief uitsluitend van toepassing op de arbeidskosten van de werkzaamheden en niet op de materiaalkosten. Onder deze renovatie- en herstelwerkzaamheden vallen het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning. Een zonnescherm ophangen valt ook onder deze werkzaamheden.

Gratis zonwering montage bij Saphira Markiezen

Bij Saphira Markiezen bent u altijd aan het juiste adres. Bij aanschaf van een markies, knikarmscherm, screen of rolluik is de montage altijd gratis. Montage van uw zonnescherm valt bij Saphira Markiezen onder de service en garantie. Dit scheelt u bovenop de algemeen verminderde 6% BTW nog eens 6 extra procenten! Een zonnescherm ophangen is voor de monteurs van Saphira Markiezen een koud kunstje. Onze monteurs werken netjes, snel en zorgvuldig. Door de vele ervaringen en flexibiliteit van onze monteurs kunnen wij inspelen op specifieke wensen omtrent levering en montage.


Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen