Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Zonwerend screendoek voor optimaal comfort

Heeft u na een hele dag op kantoor ook hoofdpijn of last van uw ogen, omdat de zon op uw beeldscherm schijnt of omdat het te warm is? Dan wordt het tijd om te zorgen voor goede zonwering. Die zorgt ervoor dat er minder gezondheidsklachten ontstaan zoals hoofdpijn, concentratieverlies, slaperigheid, vermoeidheid, pijnlijke ogen enzovoort. Ook werkt het kostenreducerend als er geen tegenmaatregelen getroffen hoeven worden om de ruimte weer te koelen.

Kortom: zonwerend screendoek zou voor uw kantoor de oplossing kunnen zijn. Vooral op scholen, kantoren en andere soortgelijke werkplekken is het namelijk uiterst van belang dat de aanwezigen zich de hele dag goed kunnen concentreren en daardoor beter kunnen presteren. Ongewenste zonnestralen kunnen er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat beeldschermen en digitale (school)borden slecht te lezen zijn. Kiest u voor traditionele zonwering, dan is waarschijnlijk al een groot deel van het probleem opgelost. Maar vooral wanneer er digitale borden staan, zal dit waarschijnlijk niet voldoende zijn.


zonwerend-screendoek 1

Tibelle ecole 1% zonwerend screendoek

Tibelle ecole 1% zonwerend screendoek dat gebruikt wordt bij rolschermen of screens. Omdat het doek dichter geweven is wordt directe zonnestraling tot 84 procent verminderd, ten opzichte van traditioneel screendoek. Daarbij kunt u wel gewoon naar buiten blijven kijken en komt er ook nog steeds genoeg zonlicht binnen. Daarom is het de ideale oplossing voor de gebouwen waarin men over het algemeen steeds lang aanwezig is. Scholen bijvoorbeeld, ziekenhuizen, kantoren, verzorgingshuizen, dit zijn de instellingen die veel baat zullen hebben bij dit zonwerende screendoek. Bovendien kunnen bestaande screens met het traditionele screendoek gemakkelijk worden vervangen door de Tibelle ecole 1%. Er hoeven dus geen nieuwe screens aangeschaft te worden.

Wilt u ook het beste halen uit uw zonwering en kiezen voor een gezonder leefklimaat? Neem contact op met Saphira Markiezen en vraag naar de mogelijkheden!


zonwerend-screendoek 2


zonwerend-screendoek 3

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen