Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Zonwering bedienen met uw smartphone: het kan!

Toen het moment kwam waarop zonwering met een afstandsbediening kon worden bediend, waren de meeste mensen al heel blij. Het scheelt natuurlijk wat tijd en moeite als u slechts op een knop hoeft te drukken om de rolluiken dicht te doen of om het terrasscherm uit te klappen. Wist u dat u tegenwoordig ook buitenshuis alvast uw rolluiken kunt openen, uw verwarming aan kunt zetten en de verlichting aan kunt doen? Wat u hiervoor nodig heeft, is het Somfy Smart Home systeem. Wij krijgen steeds meer klanten voor zonwering die automatisch kan worden geopend of gesloten, en daar is Smart Home eigenlijk perfect voor. Het enige wat u hoeft te doen om dit systeem te kunnen gebruiken in combinatie met uw smartphone, is een aparte router aanschaffen. Wij lichten graag de Somfy Box en de Somfy TaHoma box voor u uit.

De Somfy Box

U kunt de Somfy Box zien als een ‘lichte’ variant van slimme, geautomatiseerde besturing. Deze box ondersteunt RTS radiotechnologie en communiceert met de aangesloten apparatuur in uw woning. De Somfy Box is alleen geschikt voor bediening met smartphone, en biedt de mogelijkheid om een aantal simpele scenario’s (voorkeursinstellingen) toe te voegen. De Somfy box is verkrijgbaar in een aantal Doe het zelf winkels en bouwmarkten in Nederland, u kunt deze box thuis zelf installeren.

TaHoma van Somfy

De TaHoma Box van Somfy is echt een innovatief technisch hoogstandje. Met deze oplossing kunt u alle aangesloten apparatuur helemaal controleren en aansturen, zowel thuis als onderweg. Bediening is mogelijk met een smartphone, tablet of computer. De TaHoma geeft toegang tot een groot aantal producten dat u kunt aansluiten, zoals de zonwering van Saphira Markiezen. Deze box is verkrijgbaar wordt bij u thuis geïnstalleerd door een Somfy specialist. Er wordt dan optimaal rekening gehouden met uw voorkeuren en wensen bij de installatie, bovendien krijgt u tips en advies waar u uw voordeel mee kunt doen.

De TaHoma Box is ideaal als u meerdere scenario’s wilt kunnen toevoegen, volledig afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Deze zeer uitgebreide router geeft u de mogelijkheid om de ideale omstandigheden en het ideale binnenklimaat te creëren in huis, ook als u nog onderweg bent of nog in de auto moet stappen.

somfytahoma-img

Ontdek de mogelijkheden van Smart Home

Het Smart Home besturingssysteem helpt u onder andere het perfecte binnenklimaat te realiseren. Met bediening van de gordijnen, de rolluiken (of andere zonwering), de verlichting en de verwarming voelt uw huis altijd aan zoals u dat prettig vindt. Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn, en hoe u het werkt als u zonwering combineert met de Smart Home technologie van Somfy? Neem dan gerust eens contact op met Saphira Markiezen! Onze specialisten helpen u graag, en denken onder andere met u mee over de soorten zonwering en de bediening die daar het beste bij past.

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen