Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Het terras op! Welke zonwering kiest u?

Kunt u niet wachten tot de zon zich weer goed laat zien en u het terras op kunt? Wilt u graag met uw gezin in het zonnetje kunnen zitten, maar ook schaduw kunnen creëren wanneer dat nodig is? Laat de parasol in de kast staan en ga via Saphira Markiezen op zoek naar de oplossing voor terraszonwering!

Als het gaat om zonwering voor uw terras, kunt u uit verschillende vormen kiezen. Op zichzelf staande constructies zijn uiteraard een mogelijkheid, maar ook knikarmschermen over patio-oplossingen behoren tot uw opties. Het ligt u maar net aan hoe vaak u de zonwering wilt gaan gebruiken en met welke doeleinden. Wilt u graag advies bij uw keuze? Dan mag u altijd bellen met Saphira Markiezen om de mogelijkheden door te lopen.

Zelfdragend of gemonteerd aan de gevel

Prettig aan een zelfdragende constructie is dat ze grote afmetingen kunnen overspannen en dat ze geen invloed hebben op constructies die erachter liggen. Sommige van deze constructies beschermen u niet alleen tegen de zon naar ook tegen de regen! Zo is het ook tijdens een zomerse bui goed toeven op uw terras.

Bij een constructie die tegen de gevel gemonteerd moet worden, moet u er zeker van zijn dat de constructie stevig en stabiel is.

Geautomatiseerde terraszonwering?

Het is natuurlijk ideaal als u gebruik kunt maken van geautomatiseerde terraszonwering. Het scheelt werk, biedt stevigheid en het oogt aantrekkelijk in uw interieur. Kiest u voor een oplossing met doek, denk dan aan windbescherming. Vooral wanneer u voor automatisering op licht- of temperatuurbasis heeft gekozen, is dit belangrijk. U kunt de knikarmschermen bijvoorbeeld uitrusten met een sensor die de beweging van de voorlijst meet. Wanneer de beweging een bepaalde drempel overschrijdt, zal het scherm uit zichzelf opgerold worden.

Er zijn dus verschillende zaken waar u aan moet denken als u kiest voor een bepaalde soort terraszonwering. Saphira Markiezen kan u altijd voorlichten en helpen bij het maken van uw keuze.


zonwering-terras-01

zonwering-terras-02

zonwering-terras-03

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen