Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Zonwering uitgelicht: de markisolette

Markisolette: prachtige naam, vindt u ook niet? Bij Saphira Markiezen vindt u deze zonwering ook, maar dan onder een andere naam: het valarm uitvalscherm. Het is namelijk een soort zonwering die eerst recht naar beneden valt, en daarna een uitval heeft van meestal 80 centimeter. Wij laten u graag enkele voorbeelden zien van deze prachtige schermen, en leggen u graag uit waar u van profiteert als u hiervoor kiest.

zonwering-uitgelicht1

Voldoende mogelijkheden voor hoge ramen

De valarm uitvalschermen worden vaak gekozen bij extra hoge ramen. Ze geven een uiterst sfeervolle bescherming tegen hinderlijk licht en hoge temperaturen, zonder dat u ineens helemaal niet meer naar buiten kunt kijken. Ze kunnen goed tegen wind en zijn natuurlijk leverbaar in verschillende stijlvolle kleuren! De bediening is standaard handmatig, met een band of slingerstang. U kunt natuurlijk ook kiezen voor elektrische bediening, tegen een meerprijs.

Geheel afgestemd op uw (woon)wensen

De markisolette is heel goed in te zetten wanneer u zo min mogelijk last wilt hebben van hinderlijk licht vanaf de zijkant. U hoeft niet per se een nieuwbouwwoning te hebben of juist een oud karakteristiek pand: de markisolette past uitstekend bij alle stijlen! Kies gewoon het Dickson doek dat bij u past: effen of met een patroon, in sobere kleuren of juist een felle tint. Zo maakt u het valarm uitvalscherm geheel passend bij uw (woon)wensen. Wilt u de markisolette combineren met een andere vorm van zonwering, bijvoorbeeld het terrasscherm? Ook dat is prima mogelijk. Het is bijvoorbeeld een optie om beneden een terrasscherm te plaatsen, en boven te kiezen voor de markisolette. Wij denken graag met u mee over de beste zonwerende oplossingen.

zonwering-uitgelicht2

Een valarm uitvalscherm zorgt voor een luxe uitstraling, waarbij het raam langer lijkt. U kiest uit tientallen prints en kleuren, zodat er altijd een versie is die bij u past. Heeft u speciale wensen, zoals belettering? Neem dan gerust even contact met ons op: wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is.

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen