Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Zonwering voor ‘afwijkende’ ramen: geen probleem!

Huizen zijn er in alle soorten en maten. Waar de één kiest voor een veilig rijtjeshuis, waarbij weinig verschillen zijn met de huizen in de rest van de wijk, kiest de ander voor een architectonisch hoogstandje dat in álle opzichten anders is dan anders. Gelukkig ook maar, want we hebben tenslotte ook niet allemaal dezelfde smaak! Het feit dat er tegenwoordig zoveel te kiezen valt, brengt ook met zich mee dat er nauwelijks meer ‘standaarden’ zijn als het gaat om afmetingen en eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan ramen. Het kan best een uitdaging zijn om zonwerende oplossingen te vinden als je een raampartij hebt die heel anders is dan de standaard vormgeving. Gelukkig is helpt Saphira Markiezen u altijd aan een passende oplossing!

Unieke oplossingen voor unieke raampartijen

Veel van de zonweringbedrijven staan voor u klaar met een rechttoe rechtaan oplossing. Niet zo handig als u geen rechttoe rechtaan raam heeft! Is dit het geval, kom dan gerust eens langs bij Saphira Markiezen. In een situatie waar een gewoon screen geen oplossing biedt, kunnen we namelijk de MSW specials inzetten. Deze specials zijn uitgerust met een uniek veersysteem, waardoor het doek goed strak gehouden wordt. Het is dan niet zo dat u slechts uit één doeksoort of product kunt kiezen: wij zorgen er voor dat u écht een oplossing op maat krijgt.

De MSW specials zijn in verschillende maten en vormen leverbaar, en kunnen bijvoorbeeld ook worden ingezet om dakkoepels en lichtstraten te verduisteren. Ze kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden, en kunnen ook worden voorzien van verduisteringsdoek in plaats van zonwerend doek. De looprichting kan van boven naar beneden zijn, maar ook andersom of horizontaal. Bij een bepaalde serie kan de looprichting zelfs zijwaarts zijn! U leest het eigenlijk al, met de MSW specials kunnen we alle kanten op.

Er zijn verschillende uitvoeringen van de MSW specials. Zo zijn er driehoekig gevormde of trapezium gevormde screens, screens voor Dome structuren, screens met een boog of afgeschuinde, hoekige screens.

msw specials

Vraag gerust naar de mogelijkheden

Wanneer u bij Saphira Markiezen komt voor passende zonwering, adviseren we u uiteraard over de mogelijkheden. Indien nodig komt onze monteur zelfs bij u thuis kijken, om precies te kunnen zien wat de beste oplossing zou zijn. Heeft u ramen die enigszins ‘afwijken’ van de norm, en wilt u weten of we daar zonwering voor kunnen bieden? Neem dan gerust eens contact met ons op, want de kans is groot dat we u op korte termijn al kunnen helpen.

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen