Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Rolluiken

Rolluiken voor een veilig gevoel en perfecte isolatie. Bekijk hieronder onze verschillende modellen rolluiken.

standaard rolluik

Standaard Rolluik

Doeltreffende zonwering en inbraakpreventie.
Hoogwaardige materialen met een lange levensduur.
Zeer onderhoudsvriendelijk

Max. afmetingen: 330x210 of 240x290 cm

Bekijk model

lite rolluik

Lite Rolluik

Uiterst compacte oproldiameter.
Ideaal voor dakkapellen.
Onderlijst verdwijnt geheel in de cassette.

Max. afmetingen: 300x200 of 220x270 cm


Bekijk model

rolluik s1000

S1000 Rolluik

Extra inbraak vertragend rolluik.
Verkrijgbaar met Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Extra dikwandig pantser.

Max. afmetingen: 400x260 cm

Bekijk model

Een rolluik kan voor u een prettige oplossing zijn bij bekende problemen: in de zomer wordt het te warm in huis, in de winter is er behoefte aan extra isolatie, en wanneer u van huis weggaat, voelt het niet aangenaam om de ramen onbedekt te laten.

Waarom een rolluik van Saphira?

Saphira Markiezen biedt isolerende rolluiken met een speciale beveiliging, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken wanneer u de deur achter u dichttrekt. Ze werken als extra hang- en sluitwerk en zorgen voor een veilig gevoel. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen dankzij de optilbeveiliging.

Privacy en veiligheid

Rolluiken dragen bij aan een veilig gevoel en zorgen voor privacy. Het veiligheidsaspect speelt dus een grote rol bij het kiezen van de juiste rolluiken. Zo werkt bijvoorbeeld de S1000 Rolluik inbraakvertragend en heeft deze een uniek blokkeersysteem. Al onze rolluiken zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen met een lange levensduur. Bovendien zijn rolluiken 100% inkijkwerend wat nog verder bijdraagt aan inbraakpreventie.

Comfort en flexibiliteit

Door hun isolerende werking dragen rolluiken ook bij aan uw leef- en wooncomfort. Doordat een rolluik het gehele raam bedekt, is het een uitstekende zonwering in de zomer. De hoogwaardige materialen die wij gebruiken helpen ook om tijdens de winter de warmte binnen te houden. De gebruikte materialen zijn zelfs bij ons standaardmodel krasvrij, water- en vuilafstotend en daarmee zeer onderhoudsvriendelijk.

Saphira Markiezen: rolluiken met kwaliteit

Saphira Markiezen heeft de beste productkennis als het gaat om rolluiken. Onze medewerkers worden continu opgeleid en komen graag en geheel vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Bovendien bieden wij altjd 5 jaar garantie op al onze rolluiken.

Kom vandaag nog bij ons langs of neem contact met ons op. Geef ons aan wat u precies nodig heeft en wij sturen u binnen 2 dagen een gratis prijsopgave.

"We hadden een Lansingerlandse loodgieter, een Rotterdamse zonnepanelenmonteur en een Bleiswijkse schilder maar het Haagse Markiezenbedrijf de Haan ( Saphira) is kwalitatief kampioen ! En we hebben- met Danny en Victor - nog gelachen ook. ( Was bij de prijs inbegrepen! ) Prima communicatie met Jürgen trouwens."

Mevrouw V

Verantwoordelijkheid die verder reikt dan alleen een mooie en degelijke zonwering

Op 3 maart 2013 werd in alle EU-lidstaten de European Timber Regulation (EUTR), of ‘Europese houtverordening’ toegepast. Deze nieuwe wetgeving is erop gericht om illegaal hout van de Europese markt te weren.

Natuurlijk voldoet iedere markies van Saphira Markiezen aan de legaliteitseisen van EUTR en bieden wij u volledige garantie op de legale herkomst van onze markies zonwering.

milieu