Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie Geen aanbetaling

Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie Geen aanbetaling

Uitvalschermen

Welk uitvalscherm past bij u? Bekijk hieronder onze drie verschillende modellen uitvalschermen.

standaard uitvalschermen

Uitvalscherm

Dit type staat aan de basis van alle uitvalschermen. Met zijn vierkante of ronde cassette makkelijk te combineren aan elk type gevel en de werking is even simpel als doeltreffend.

Bekijk model

balkon uitvalschermen

Balkon Uitvalscherm

Door zijn speciale armen ideaal als balkon zonwering. Door deze constructie ontstaat een vrije ruimte en zo benut u optimaal de volledige oppervlakte van uw balkon.

Bekijk model

uitvalscherm valarm

Valarm Uitvalscherm

Hoge ramen? Met dit systeem zakt het doek eerst vertikaal voor het raam, daarna zakken de uitvalarmen naar voren. Optimale bescherming zonder opgesloten gevoel.

Bekijk model

Waarom een uitvalscherm van Saphira?

Het leven bestaat uit passies, hobby's, werk en dingen die elke dag moeten. We willen leven in ruimtes die sfeervol en comfortabel zijn. Ruimtes die elke dag een beetje leuker en makkelijker maken. Ruimtes waar het heerlijk ontspannen is.

Uitvalschermen van Saphira zijn de ideale oplossing voor elke ruimte waar geen vrije doorloop onder de zonwering noodzakelijk is. Fel zonlicht en hoge temperaturen worden gemakkelijk buiten gehouden.

Door de vele type armsystemen en eenvoudige constructie laten uitvalschermen zich probleemloos overal toepassen, van balkons tot hoog gelegen ramen en hogere gebouwen. Door de windvaste armen heeft wind geen vat op de betrouwbaarheid.

Stem uw uitvalscherm af op uw eigen wensen, interieur en leefruimte. kies uit exclusieve doekdessins en diverse bedieningsopties, van handbediend tot volledig geautomatiseerd.

Uitvalschermen van Saphira, de zonwerende oplossing voor elke situatie.  • Uitvalschermen houden elke ruimte koel
  • Uitvalschermen beschermen uw interieur tegen zonnestraling en hinderlijk lichtinval
  • Door verschillende armsystemen is een uitvalscherm geschikt voor iedere situatie
  • U heeft keuze uit vele exclusieve doekdessins
  • U kunt kiezen voor extra comfort door de toevoeging van draadloze bediening

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen


74 Beoordelingen 9.1/10
10 / 10

JB Teunisse

Geweldige Service

"Via deze mail wil ik onze tevredenheid laten merken. Van reactie op informatieaanvraag tot en met montage prima tevreden! Duidelijke informatie, goede adviezen, duidelijke afspraken en goed vastgelegd en installatiemedewerkers zijn niet alleen vakkundig maar werken bijzonder netjes en zorgvuldig!"

Gracicia Klees,
Financieel Strateeg

Verantwoordelijkheid die verder reikt dan alleen een mooie en degelijke zonwering

Op 3 maart 2013 werd in alle EU-lidstaten de European Timber Regulation (EUTR), of ‘Europese houtverordening’ toegepast. Deze nieuwe wetgeving is erop gericht om illegaal hout van de Europese markt te weren.

Natuurlijk voldoet iedere markies van Saphira Markiezen aan de legaliteitseisen van EUTR en bieden wij u volledige garantie op de legale herkomst van onze markies zonwering.

logo