Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Uitvalschermen

Welk uitvalscherm past bij u? Bekijk hieronder onze drie verschillende modellen uitvalschermen.

standaard uitvalschermen

Uitvalscherm

Dit type staat aan de basis van alle uitvalschermen. Met zijn vierkante of ronde cassette makkelijk te combineren aan elk type gevel en de werking is even simpel als doeltreffend.

Bekijk model

balkon uitvalschermen

Balkon Uitvalscherm

Door zijn speciale armen ideaal als balkon zonwering. Door deze constructie ontstaat een vrije ruimte en zo benut u optimaal de volledige oppervlakte van uw balkon.

Bekijk model

uitvalscherm valarm

Valarm Uitvalscherm

Hoge ramen? Met dit systeem zakt het doek eerst vertikaal voor het raam, daarna zakken de uitvalarmen naar voren. Optimale bescherming zonder opgesloten gevoel.

Bekijk model

Het leven bestaat uit passies, hobby's, werk en dingen die elke dag moeten gebeuren. We willen leven in ruimtes die sfeervol en comfortabel zijn. Ruimtes die elke dag een beetje leuker en gemakkelijker maken. Ruimtes waar het heerlijk ontspannen is.

Uitvalschermen van Saphira: de zonwerende oplossing voor elke situatie

Uitvalschermen van Saphira zijn de ideale oplossing voor elke ruimte waar geen vrije doorloop onder de zonwering noodzakelijk is. Fel zonlicht en hoge temperaturen worden met uitvalschermen gemakkelijk buiten gehouden.

Door de vele type armsystemen en hun eenvoudige constructie laten uitvalschermen zich probleemloos overal toepassen: van balkons tot hoog gelegen ramen en zelfs de ramen van hogere gebouwen. Door de windvaste armen heeft wind namelijk geen vat op het functioneren van uw uitvalscherm.

Helemaal afgestemd op uw wensen en situatie

Onze uitvalschermen kunnen helemaal worden afgestemd op uw eigen wensen, interieur en leefruimte. Zo kunt u kiezen uit een groot aantal exclusieve doekkleuren, patronen en dessins. Er zijn ook diverse bedieningsopties mogelijk: van een handbediend uitvalscherm tot een volledig geautomatiseerd model met een draadloze bediening. Kortom, alles is mogelijk.

Voor balkons bieden wij een speciaal aangepast balkon uitvalscherm aan. Door de speciale constructie van de uitvalarmen zijn ze geschikt voor montage op uw balkon. Ze worden standaard geleverd met windvaste uitvalarmen.

Bij uitvalschermen voor extra hoge ramen worden zogenaamde valarmen toegepast. In dit systeem zit een extra tussenrol die het zonweringdoek eerst verticaal voor het raam laat zakken. Pas daarna vallen de windvaste uitvalarmen naar voren.

Maak gebruik van onze productkennis

Wij zijn sinds 1950 gespecialiseerd in het ontwikkelen en fabriceren van markiezen. Zodoende kunnen wij u, tegen een betaalbare prijs, oplossingen bieden met een hoog kwaliteitsniveau.

Bij ons staat de klant altijd centraal. U kunt alvast online een kijkje nemen op deze pagina, maar onze continu opgeleide medewerkers komen ook graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie.

"We hadden een Lansingerlandse loodgieter, een Rotterdamse zonnepanelenmonteur en een Bleiswijkse schilder maar het Haagse Markiezenbedrijf de Haan ( Saphira) is kwalitatief kampioen ! En we hebben- met Danny en Victor - nog gelachen ook. ( Was bij de prijs inbegrepen! ) Prima communicatie met Jürgen trouwens."

Mevrouw V

Verantwoordelijkheid die verder reikt dan alleen een mooie en degelijke zonwering

Op 3 maart 2013 werd in alle EU-lidstaten de European Timber Regulation (EUTR), of ‘Europese houtverordening’ toegepast. Deze nieuwe wetgeving is erop gericht om illegaal hout van de Europese markt te weren.

Natuurlijk voldoet iedere markies van Saphira Markiezen aan de legaliteitseisen van EUTR en bieden wij u volledige garantie op de legale herkomst van onze markies zonwering.