Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Zonwering in Den Haag

U stelt het aanschaffen van een degelijke zonwering wellicht uit, omdat u denkt dat het toch vooral regent of op zijn minst meestal bewolkt is in Den Haag. Wist u dat Den Haag in 2018 maar liefst 1500 zonuren geteld heeft? Dat zijn er gemiddeld 5 per dag. Vooral in de winter kunt u door de laagstaande zon die binnen schijnt veel last van hebben. Zonwering is in Den Haag dus zeker geen overbodige luxe.

Een echte allround oplossing voor uw woning

Wist u dat zonwering veel meer oplossingen biedt dan het weren van de zon? Ze geven naargelang uw smaak een klassieke en sfeervolle, moderne of zelfs feestelijke sfeer aan uw woning. Verder beschermen ze uw kamers niet enkel tegen het felle zonlicht en de UV-straling, maar ook tegen de warmte. Voor de tuin of het balkon bestaan oplossingen voor zonwering die niet enkel zonbestendig zijn, maar ook tegen wind en regen kunnen. Zonwering biedt bovendien privacy en is daarom ook inbraakvertragend. Hoe minder inkijk een potentiële inbreker namelijk heeft, hoe minder geneigd hij is om juist bij uw woning zijn kans te wagen.


Zonwering in Den Haag

Reclame voor de ondernemer, comfort voor zijn klant

Saphira Markiezen heeft veel ervaring in het leveren en installeren van zonwering in Den Haag. En dit doen we niet enkel bij de mensen thuis, maar ook bij ondernemers. Denk aan markiezen voor een winkel. Deze oudste vorm van zonwering beschermt niet enkel uw winkel of uw kantoor tegen de warmte en de zon, maar het biedt ook een nieuwe en mooie reclameruimte voor uw winkel. Voor de horecasector in Den Haag leveren we al jarenlang zonwering met regen- en windbestendigheid voor de horecaterrassen. Op deze manier brengt uw terras ook op een regenachtige dag nog inkomsten op. Al onze producten kunnen op maat worden aangepast en worden door ons vakkundige personeel gemonteerd.

Uw zonwering in Den Haag: neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Denkt u na over het aanschaffen van een degelijke zonwering voor uw woning of zaak? Neem dan zeker contact met ons op. Niet enkel kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken, maar ons personeel komt ook graag bij u in Den Haag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen