Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Zonwering in Leiden

Saphira Markiezen is door haar jarenlange ervaring uitgegroeid tot één van de belangrijkste fabrikanten en leveranciers van zonwering in Nederland. Ook in het leveren en installeren van zonwering in Leiden heeft Saphira Markiezen veel ervaring. Bij ons staat tot de dag van vandaag de klant centraal. Alle medewerkers hebben een echte passie voor zonwering en alle producten in ons assortiment. Doordat we vele van deze producten zelf produceren, zijn wij in staat om een ongekende kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs te leveren.

Mogelijkheden voor de horeca

Saphira Markiezen heeft veel ervaring in het ondersteunen van horecazaken. Een terras vormt immers voor vele cafés en restaurants een belangrijke inkomstenbron. Aangezien het weer in Nederland hier nauwelijks rekening mee houdt, zijn onze producten de uitkomst als het erom gaat zo veel mogelijk klanten zo vaak mogelijk op uw terras te zien. In ons assortiment vindt u zowel stormvaste parasols als pergola's en terrasschermen. Deze kunnen bovendien met verlichting, verwarming en een geïntegreerde regengoot geleverd worden. Omdat uw terras juist zo uniek is, komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Neem hiervoor gerust contact met ons op!


Zonwering in Leiden

Zorg voor een aangename en veilige woonomgeving met zonwering

Door de vele soorten beschikbare stofferingen en kleuren kan zonwering uw woning zomaar een geheel nieuwe look geven. Denk aan screens in een frisse of hippe kleur voor uw ramen. Of een pergola, waardoor een gedeelte van uw tuin plots als buitenwoonkamer kan functioneren. Winkel- en horeca uitbaters kunnen bijvoorbeeld met markiezen voor extra reclame en zichtbaarheid zorgen. Zonwering in Leiden biedt een scala aan voordelen en kunnen wind- en regenvast gemaakt worden.

Bent ook u op zoek naar nieuwe mogelijkheden om uw leef- of werkcomfort te verhogen? Neem dan snel contact op en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor zonwering in Leiden.

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen