Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Zonwering in Zoetermeer

Wij zijn uw specialist met jarenlange ervaring in het leveren en installeren van zonwering in Zoetermeer. Onze oplossingen bieden uitkomst voor uw ramen, uw tuin of terras en zelfs uw balkon. Met ons assortiment aan zonwering zijn wij ook in de horecasector erg actief. Wij helpen horeca- uitbaters om hun terras langer en vaker vol te krijgen. Enkele van onze oplossingen zijn niet alleen wind- en regenvast, maar kunnen ook verwarmd worden of met een geïntegreerde regengoot geleverd worden. Ons volledig aanbod vindt u gemakkelijk op onze website terug, maar ook voor op maat gemaakte oplossingen kunt u bij ons terecht.

Geniet het hele jaar door van uw tuin

Pergolasystemen met een verwarming en regengoot zijn niet enkel voor de horecasector te verkrijgen. Ze kunnen ook gemakkelijk in de meeste tuinen worden geïnstalleerd. Ze kunnen eenvoudig met de afstandsbediening op verschillende standen gezet worden, zodat u bij iedere invalshoek van de zon, of zelfs bij wind en regen van uw tuin kunt genieten. Wij hebben al veel zonweringen in Zoetermeer geïnstalleerd en ons vakkundig personeel maakt graag een afspraak met u om de mogelijkheden ter plaatse te bekijken. Zet vandaag nog de eerste stap naar een tuin van eeuwige lente.


Zonwering in Zoetermeer

Bij Saphira Markiezen staat de klant centraal

Bij Saphira Markiezen staat u als klant helemaal centraal. Bij ons mag u altijd een gedegen advies, transparante prijzen en een optimale service verwachten. Onze medewerkers hebben een passie voor onze producten en zien niets liever dan een perfect bij u neergezette zonwering in volle werking. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor zonwering in Zoetermeer. Zet de eerste stap naar een verbeterde levenskwaliteit met een zonwering in uw tuin of op uw terras.

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen