Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Corradi Alba

Een praktische, minimalistische overkapping

Corradi Lamellendak Alba

Het is zomer en u wilt graag genieten van een ontspannen moment op uw terras. De zon doet zijn werk en zorgt ervoor dat de temperatuur oploopt. Wilt u liever in de schaduw en de koelte zitten? Dankzij het Corradi lamellendak Alba, hebt u volledige controle over de hoeveelheid zonlicht die u bereikt. De lamellen zorgen voor een speels schaduwpatroon. Door de hoek waarin u de lamellen plaatst, heeft u ook de optimale ventilatie op uw terras. Wanneer de dag vordert en de temperatuur daalt, sluit u de lamellen, waardoor het opnieuw aangenaam toeven is onder uw pergola.

Offerte Aanvragen   Bezoek showroomHet pragmatische gemak van een lamellendak

Kenmerkend voor het Corradi Lamellendak Alba, zijn de gebogen, aluminium lamellen. Door hun unieke vorm zorgen ze voor een meer dan uitstekende ventilatie. Daarnaast zorgt deze vorm voor een beter geregelde afwatering. De lamellen zijn tevens tot wel 150 graden roteerbaar, zodat u de hoeveelheid zonlicht en schaduw naar uw persoonlijke behoefte kunt regelen. Met behulp van de afstandsbediening kunt u dus het klimaat onder uw overkapping zo instellen, dat u er te allen tijde van kunt genieten.


Het Corradi Lamellendak Alba voor meer sfeer

Wanneer de avond valt en het duister zijn intrede doet, kunt u nog steeds genieten van uw het Corradi lamellendak Alba. Door de in de lamellen geïntegreerde ledverlichting, kunt u tot in de late uurtjes onder uw pergola doorbrengen en genieten van alles wat een mooie avond te bieden heeft. En of u nu graag een boek wilt lezen of een romantisch verlichte maaltijd wilt nuttigen: doordat de ledverlichting dimbaar is, heeft u volledige controle over de hoeveelheid licht die u tot uw beschikking heeft.


Extra opties voor uw lamellendak

Vindt u het ‘s avonds snel fris, dan kunt u de zij-afsluitingen van uw pergola sluiten. U zit daardoor beschermd tegen regen en kou. Wilt u ook tijdens de koudere seizoenen gebruik kunnen maken van uw overkapping, dan is dit zeker mogelijk met de Corradi Alba. Screens en glazen schuiframen zorgen ervoor dat u er zelfs bij steviger weer er comfortabel bij zit. Deze screens en schuiframen kunnen onzichtbaar in uw pergola worden geïntegreerd, zodat het minimalistische uiterlijk van uw overkapping gewaarborgd blijft en u verzekerd bent van bescherming tegen wind en neerslag. Het lamellendak kan stevige buiten aan en wanneer u na een bui de lamellen opent, wordt het water via een geavanceerd anti-drupsysteem afgevoerd.

Geschikt voor grote en kleine oppervlakken

Compact, functioneel en minimalistisch, dat zijn de woorden die typerend zijn voor het Corradi lamellendak Alba. De pergola heeft een compacte structuur, maar dat houdt niet in dat deze alleen geschikt is om kleine oppervlakken te overspannen. De maximale afmetingen van de Alba zijn 4500 x 6050 millimeter, maar het is mogelijk zonder tussenkolommen het dubbele formaat te verkrijgen. Dit maakt de Corradi Alba geschikt voor bijna elke buitenruimte: van een bescheiden terras in uw tuin tot aan een groot terras voor de horeca.


Neem contact op en vertel ons uw wensen

Het Corradi lamellendak Alba is dus geschikt voor bijna iedereen. Door de vele mogelijkheden die dit strak vormgegeven lamellendak heeft, kunt u uw buitenruimte volledig naar uw eigen wensen inrichten. Wilt u graag meer informatie, schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over alle opties die deze pergola u biedt, met uiteraard uw wensen en ideeën in gedachten.