Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Lamellendaken

In stijl genieten van het buitenleven?

Een lamellendak als overkapping

Onder een overkapping met lamellen geniet u het hele jaar door op een flexibele wijze van uw terras, het hele jaar door. Stelt u zich eens voor: u opent eenvoudig met de afstandsbediening de lamellen van uw overkapping en absorbeert de eerste zonnestalen die het voorjaar u biedt: hartje zomer roteert u de lamellen op zo’n manier dat u de schaduw creëert die u wenst, of u maakt het in de winter lekker behaaglijk binnen door het kostbare zonlicht toe te laten in uw woning.

De luxe lamellendaken van Avalon geven u het comfort dat u nodig heeft. De systemen zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en hebben het prachtige design van het Italiaanse merk Corradi. De lamellendaken van deze producent behoren tot de absolute top en zijn exclusief verkrijgbaar bij Avalon.

De diverse variaties, allen voorzien van unieke eigenschappen in combinatie met het maatwerk van Avalon, zorgen ervoor dat u het buitenleven op een flexibele én in geheel eigen stijl kunt verlengen.

buitenleven-lamellendaken-corradi-imago

Corradi Imago

De weerspiegeling van uw identiteit!

Bekijk model

buitenleven-lamellendaken-corradi-imago

Corradi Maestro

Elegant, maar oersterk!

Bekijk model

buitenleven-lamellendaken-corradi-alba

Corradi Alba

Veelzijdig stoer!

Bekijk model

buitenleven-lamellendaken-corradi-alba-liberty

Corradi Alba Liberty

Flexibel in elke situatie!

Bekijk model

Over het flexibele lamellendak

Zorgeloos en onbeperkt vertoeven op uw eigen terras, zonder dat u afhankelijk bent van de weersomstandigheden. Dankzij een overkapping met lamellen bepaalt u zelf hoeveel zon en ventilatie u toelaat. De kantelbare lamellen zijn eenvoudig te roteren in de hoek en richting die u wenst. Ideaal in elk seizoen.

De lamellendaken van Avalon worden geproduceerd door Corradi. Deze Italiaanse fabrikant heeft jarenlange ervaring in de productie van zowel vouw-als lamellendaken en weet als geen ander hoe een stijlvolle, flexibele schaduwplek gerealiseerd kan worden. Naast de unieke gebogen lamellen bij onder andere de Alba en de Alba Wood, onderscheidt het merk zich door de ontwikkeling van modules die een grote overspanning aankunnen. Hierbij worden design en gebruiksgemak moeiteloos gecombineerd tot een elegante mix van functionaliteit en schoonheid.

Met tot in de kleinste details uitgewerkte strakke lijnen, gecombineerd met de afgeronde hoeken van de kolommen, maakt Corradi zelfs van het grootste lamellendak een mix van eenvoud en minimalisme. In de ontwerpen is rekening gehouden met het leveren van grootse prestaties onder de meest ongunstige weersomstandigheden.

Exclusieve lamellendaken van Avalon

De exclusieve lamellendaken van Avalon overtuigen door hoogwaardige kwaliteit, een hoog afwerkingsniveau en pure luxe. Bekijk onze grote diversiteit in modules op de website ter inspiratie. Uiteraard kunt u altijd rekenen op het maatwerk van Avalon.

Uw lamellen overkapping is maatwerk

Avalon geeft graag vorm aan het buitenverblijf van uw dromen. Naast kwaliteit, staat exclusiviteit bij ons voorop. Daarom gaan wij bij de realisatie van uw overkapping met lamellendak altijd uit van maatwerk.

Naast een advies op maat voor het lamellendak, denken we graag met u mee over diverse accessoires, glaswanden, screens, verlichting en verwarming. Vertel ons uw wensen, zodat wij u van A tot Z kunnen ontzorgen. Persoonlijke begeleiding en een uitgebreide communicatie staan hierbij uiteraard centraal. Zo weet u zeker dat u straks heerlijk kunt genieten onder het lamellendak van uw dromen.

Geïnteresseerd in een flexibele lamellen overkapping?

Wilt u het hele jaar op flexibele wijze van uw terras genieten en bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden in flexibele lamellendaken of schuifbare lamellendaken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de exclusieve buitenverblijven van Avalon.

"Snel geholpen, vriendelijk personeel en zeer mooi nieuwe doeken geplaatst voor onze bestaande zonneschermen! "

Van den Berg

Verantwoordelijkheid die verder reikt dan alleen een mooie en degelijke zonwering

Op 3 maart 2013 werd in alle EU-lidstaten de European Timber Regulation (EUTR), of ‘Europese houtverordening’ toegepast. Deze nieuwe wetgeving is erop gericht om illegaal hout van de Europese markt te weren.

Natuurlijk voldoet iedere markies van Saphira Markiezen aan de legaliteitseisen van EUTR en bieden wij u volledige garantie op de legale herkomst van onze markies zonwering.