Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Corradi Alba Liberty

Het genot van een lamellendak over uw huidige pergola

Het Corradi lamellendak Alba Liberty: het beste van twee werelden

Een lamellendak hoort natuurlijk perfect aan te sluiten bij wat u voor ogen heeft voor uw buitenleven. Het Corradi lamellendak Alba is dan ook een lust voor het oog, voor iedereen die van een strakke, minimalistische look houdt. Het lamellendak vult uw tuin of terras aan, zonder de aandacht naar zich toe te trekken. Zoals de nacht bijna onopvallend overgaat in de dag, zo leeft u met alle gemakken die een lamellendak u te bieden heeft, zonder dat u daar extra moeite voor hoeft te doen. Binnen en buiten worden bijna ongemerkt één geheel. Heeft u echter al een vaste overkapping en wilt u gebruik kunnen maken van alle gemakken die de Alba heeft? Kies dan voor het Corradi lamellendak Alba Liberty: het lamellendak dat u die vrijheid biedt.

Offerte Aanvragen   Bezoek showroomHet beste van twee werelden met een geïntegreerd lamellendak

U wilt het gemak van een lamellendak, zonder dat u een nieuwe pergola hoeft te laten bouwen. Het Corradi lamellendak Alba Liberty kan ingebouwd worden in verschillende materialen, waaronder hout of aluminium. Hierdoor heeft u nog meer mogelijkheden als het gaat om het drukken van uw eigen, persoonlijke stempel op uw terras, huis en tuin.


De voordelen van het Corradi lamellendak Alba Liberty

Met het Corradi lamellendak Alba Liberty creëert u de perfecte buitenruimte. U heeft uw bestaande overkapping, die al volledig naar uw smaak is én u heeft alle gemakken en opties die u mag verwachten van de Corradi Alba. De Alba Liberty combineert dit alles tot de perfecte overkapping, die tot in de finesses aansluit bij alles wat u maar kunt wensen van een lamellendak.

Wij zetten voor u graag een aantal voordelen van het Corradi lamellendak Alba Liberty op een rij:

  • Te plaatsen in een bestaande overkapping
  • De gebogen lamellen zorgen voor excellente ventilatie
  • U bepaalt zelf de hoeveelheid zonlicht en schaduw door de tot 150 graden kantelbare lamellen
  • U kunt de lamellen en de extra opties eenvoudig bedienen met een afstandsbediening
  • Een solide lamellendak, met een strakke look
  • Ledverlichting kan in de lamellen geïntegreerd worden
  • Uniek afwateringssysteem, dat zelfs zware regenval aankan
  • De ideale combinatie tussen functionaliteit en een evenwichtig uiterlijk

Breid uw bestaande overkapping uit met verschillende opties

Uiteraard is het ook bij het Corradi lamellendak Alba Liberty mogelijk uw overkapping te laten voorzien van verschillende opties. Ook dan is het bijvoorbeeld mogelijk uw overkapping af te sluiten met screens of ledverliching in de lamellen te laten integreren. Ook voldoet ook deze overkapping vanzelfsprekend aan alle hoge eisen die Corradi stelt aan haar lamellendaken. Onder uw overkapping van Corradi zit u altijd beschermd tegen alle weersomstandigheden; ook als het gaat om meer onstuimig weer, zoals een stevige regenbui of hevige wind.


Neem contact op om te bespreken of de Alba Liberty bij uw overkapping past

Het Corradi lamellendak Alba Liberty is dus de perfecte oplossing wanneer u al een overkapping heeft, en deze wilt laten voorzien van een lamellendak. U kunt met een lamellendak immers nog effectiever gebruik maken van uw tuin of terras, door de controle die u heeft over het leefklimaat onder uw overkapping. Heeft u eerst nog vragen of bent u benieuwd of het Corradi lamellendak Alba Liberty bij u en uw bestaande overkapping past? Neem dan gerust contact met ons op.