Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Corradi Maestro

Een zeer sterk en flexibel daksysteem voor ieder weertype

Corradi Maestro

Bij de ontwikkeling van de Maestro is Corradi uitgegaan van de allerhoogste kwaliteitseisen die gesteld kunnen worden aan een constructie voorzien van een flexibel daksysteem, dat elke weersomstandigheid moet aankunnen. Dit heeft geleid tot een unieke en oersterke module, welke zowel als vouwdak als lamellendak verkrijgbaar is.

Offerte Aanvragen   Bezoek showroomVaste of vrijstaande plaatsing

In de basis is de Maestro een vrijstaande constructie, maar indien gewenst kan deze ook aan de muur worden verankerd met de lamellen haaks of parallel aan de gevel. De module kan zelfs in een afmeting van maximaal 4700 x 6205 mm worden vervaardigd en is daarmee uniek in zijn soort. Ook een combinatie van meerdere modules is mogelijk, zodat dit product bij uitstek geschikt is als oplossing voor grotere oppervlakken. Telkens wordt bij een koppeling slechts één staander toegepast.


Bepaal zelf de licht en lucht hoeveelheid

De lamellen van het dak zijn uiteraard flexibel te roteren, tot wel 140 graden. Hiermee bepaalt u zelf hoeveel licht en lucht er wordt toegelaten. Mede door de comfortabele elektrische bediening kunt u de temperatuur onder uw Maestro dus perfect zelf regelen. Wanneer de lamellen volledig gesloten zijn, zorgen de in de staanders geïntegreerde goten ervoor dat regenwater keurig wordt afgevoerd. Waar de Maestro zich verder nog onderscheid van zijn concurrentie is dat het dak tot maar liefst 110 kg/m² belast kan worden.

Strak en eenvoud

Het ontwerp is strak uitgevoerd met een eenvoudig ogend lijnenspel. Wanneer de lamellen geheel open staan zullen deze nauwelijks zichtbaar zijn, zodat de eigentijdse vormgeving nagenoeg niet wordt doorbroken. Indien u de Maestro laat uitvoeren met windvaste screens tegen bijvoorbeeld overmatig zonlicht of wind, worden deze subtiel in de constructie verwerkt, zodat u zonder enige concessie te doen meer comfort kunt toevoegen aan uw buitenleven.


Voor elk seizoen en onder elke omstandigheid

De Maestro is zonder twijfel een majestueus lamellendak, dat zich meer dan comfortabel voelt in elk seizoen en onder elke omstandigheid. Een duurzame investering in jarenlang genieten!