Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Markilux Pergola

Biedt alles wat u van een pergola verwacht

Markilux Pergola

Een pergola is veel meer dan een zon- of regenwering. Een pergola is de verlenging van uw binnenruimte naar buiten toe. Met een volwaardige pergola kunt u het hele jaar door genieten van uw buitenruimte. De volwaardige en vooral ook veelzijdige pergola van Markilux biedt alles wat u van een pergola verwacht.

Offerte Aanvragen   Bezoek showroomVeelzijdigheid is troef

Met de Markilux Pergola kiest u voor veelzijdigheid. Het stevige dak beschermt u tegen de regen, maar kan als een zonnescherm worden uitgerold. Zo biedt het dak schaduw tijdens de hete zomermaanden, maar laat u tijdens de koelere maanden van iedere zonnestraal genieten. De bediening is elektrisch en daarmee uiterst snel, comfortabel en gemakkelijk. De kolommen kunnen we in de vloer met beton vastzetten. Als dit niet mogelijk is, dan steken we ze in met grindzand gevulde verzwaringskasten. Dus de Markilux Pergola is een heel veelzijdige keuze.


Op maat gemaakt met ontelbaar veel opties

Heeft u voor uw horecazaak of tuin een pergola met andere afmetingen nodig? Dan kan ook dat met de Markilux Pergola. Wij maken de pergola op maat voor u, en u kunt hem laten uitrusten met allerlei optionele toevoegingen die uw buitenruimte nog comfortabeler en luxueuzer maken. De optionele volant houdt ook de laagstaande zon tegen en biedt extra veel privacy. De bediening kan elektrisch met een zonnepaneel. Strakke lijnen met ledverlichting maken ook uw avonden onder de pergola sfeervol en gezellig.

Duurzaam dankzij technische innovatie

Met de Markilux Pergola kiest u voor een erg duurzame pergola. Het tracfix systeem zorgt ervoor dat het doek perfect en zonder spleet aan de geleiders is aangesloten. Zo blijft het doek altijd strak gespannen. Eenmaal opgerold, zit het doek netjes opgeborgen en beschermd in een gesloten kast. Het innovatieve oprolsysteem zorgt ervoor dat het doek vele duizenden keren weer even strak gespannen uit de kast komt.

Hoe de Markilux Pergola ook bij u thuis of in uw horecazaak een optimale uitkomst kan bieden, komen wij graag vrijblijvend ter plaatse bekijken. Neem gerust contact met ons op voor een gratis afspraak en adviesgesprek.