Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Pergola textiel

Breng elegantie naar uw tuin met een pergola met textiel dak

Pergola textiel

Onze pergola’s zijn meer dan alleen praktische zon- en regenweringen. Ze vormen een perfecte brug tussen uw binnen- en buitenruimte, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven. Met een Markilux Pergola met textiel dak voegt u niet alleen een stijlvolle uitbreiding toe aan uw huis of horecazaak, maar creëert u ook een veelzijdige en comfortabele plek om te ontspannen en te genieten van uw uitzicht, de natuur of uw tuin. Ontvang gasten, zonder hinder te ondervinden van zon of regen of geniet van de rust dankzij uw Markilux Pergola met textiel dak.

buitenleven-pergola-textiel-markilux-pergola

Markilux Pergola

Haal het maximale uit uw buitenruimte.

Bekijk model

buitenleven-pergola-textiel-markilux-pergola-compact

Markilux Pergola Compact

Een volwaardige pergola voor kleinere terrassen of balkons.

Bekijk model

Markilux Pergola Classic

De Markilux Pergola Classic is een robuuste, grote pergola, die bestand is tegen weer en wind. Door zijn hoge stabiliteit kan deze pergola zelfs windkracht 6 doorstaan. Ondanks zijn kracht is deze pergola een sieraad voor uw terras, door zijn stijlvolle en elegante afwerking. Het schermsysteem rust op slanke staanders, die uw uitzicht nauwelijks belemmeren.

Uitbreidingen en voordelen

Deze pergola is uit te breiden met vele extra’s, zodat hij perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. En wilt u graag een nog groter oppervlak overspannen dan zes meter? Het is mogelijk om tot wel vijf Markilux pergola’s aan elkaar te koppelen. De Markilux Classic is een visuele parel, maar ook een duurzame investering die jarenlang bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.

We zetten voor uw enkele voordelen en opties van de Markilux Pergola Classic op een rij:

 • Het stevige dak beschermt tegen regen en zonneschijn, waardoor u het hele jaar door buiten kunt zitten.
 • Een elektrisch bedienbaar zonnescherm biedt verkoelende schaduw tijdens warme zomerdagen.
 • Een oprolbare volant biedt u privacy en bescherming tegen de zon.
 • Uit te breiden met bijvoorbeeld een geïntegreerd zonnepaneel, ledspots en warmtestralers.
 • De duurzame constructie is bestand tegen verschillende weersomstandigheden.
 • Kan een groot oppervlak overspannen, tot wel zes meter.

Markilux Pergola Compact

Zoekt u een stijlvolle optie die beschutting biedt op uw kleinere terras of balkon? Dan biedt de Markilux Pergola Compact de perfecte oplossing. Dit lichtgewicht model is speciaal ontworpen om ook in beperkte buitenruimtes het gevoel van grootsheid en luxe te brengen. Net als zijn grote broer biedt de Compact versie bescherming tegen zowel zon als regen, waardoor u het hele jaar door van uw balkon of terras kunt genieten.

Extra’s en pluspunten

De Markilux Pergola Compact is misschien de compacte, kleine broer van de Markilux Classic, hij doet zeker niet onder qua kwaliteit en uitstraling. Ondanks zijn compacte uiterlijk, heeft ook deze pergola met textiel dak een elegante gestalte, met slanke staanders. De Compact is uiterst stabiel en kan wisselende weersomstandigheden uitstekend aan.

Wij geven u een overzicht van enkele pluspunten van de Markilux Pergola Compact:

 • Beschermt tegen zon en regen, waardoor u het hele jaar door van uw balkon of terras kunt genieten
 • Ideaal voor balkons en kleinere terrassen.
 • Aanpasbaar aan uw specifieke buitenruimte
 • Flexibele bevestigingsopties, inclusief verankering in verzwaringskasten.
 • Verticaal oprolbare volant voor meer privacy en bescherming tegen laagstaande zon.
 • Windbestendig doekgeleidingssysteem voor duurzaamheid en perfecte pasvorm.

De vele mogelijkheden van een pergola met textiel dak

De Markilux Pergola Classic en de Markilux Pergola Compact kunnen beide worden voorzien van verschillende uitbreidingsopties. U kunt op deze manier het verblijf onder uw pergola met textiel dak nog comfortabeler maken. Beide varianten kunnen onder andere uitgebreid worden met ledverlichting, zodat u in de late uurtjes nog voldoende licht heeft om onder uw pergola te vertoeven. U kunt ook kiezen voor de Markilux Volant Plus: een verticaal scherm dat de laagstaande zon blokkeert. U kunt verder de ronde staanders laten vervangen door moderne, vierkante exemplaren. Verstelbare staanders aan de voorzijde zijn een extra mogelijkheid, waardoor het regenwater beter afgevoerd wordt.

Een pergola voor elke wens: welke past bij u?

Of u nu een ruim terras heeft waar de Markilux Classic in zijn volle glorie schittert, of een gezellig balkon waar de Markilux Pergola Compact het buitenleven naar binnen brengt, er is altijd een perfecte pergola voor uw behoeften. Kies voor een luxueuze klassieker of een compacte alleskunner, en geniet het hele jaar door van uw buitenruimte. Wilt u graag onze pergola’s met textiel dak met eigen ogen zien? Maak dan een afspraak om een bezoek aan onze showroom te brengen.

Ervaar het buitenleven op ontspannen wijze: neem vandaag nog contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

"Geachte mijnheer de Haan, Vandaag zijn de laatste werkzaamheden uitgevoerd, het grote zonnescherm waarvan het doek is vervangen is weer opnieuw tot onze volledige tevredenheid aan de gevel gemonteerd. Wij willen langs deze weg u en uw medewerkers bedanken voor de nette afhandeling cq montage van de twee nieuwe markiezen en het nieuwe rolluik, ondanks het gegeven dat het vrijdag de dertiende was is alles naar wens verlopen."

Mw E. Broeders van Hoof

Verantwoordelijkheid die verder reikt dan alleen een mooie en degelijke zonwering

Op 3 maart 2013 werd in alle EU-lidstaten de European Timber Regulation (EUTR), of ‘Europese houtverordening’ toegepast. Deze nieuwe wetgeving is erop gericht om illegaal hout van de Europese markt te weren.

Natuurlijk voldoet iedere markies van Saphira Markiezen aan de legaliteitseisen van EUTR en bieden wij u volledige garantie op de legale herkomst van onze markies zonwering.