Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Markilux Pergola Compact

Een volwaardige pergola voor kleinere terrassen of balkons

Markilux Pergola Compact

De Markilux Pergola Compact is een lichtgewichtige pergola die ideaal is voor kleinere balkons of terrassen thuis of bijvoorbeeld in uw horecazaak. Hij kan op maat worden aangepast aan de specifieke afmetingen van uw terras of balkon. Toch biedt hij dezelfde voordelen als de grotere pergola modellen van Markilux.

Offerte Aanvragen   Bezoek showroomKlein, maar fijn

De Markilux Pergola Compact is speciaal ontworpen om u ook bij een kleiner terras of balkon van alle voordelen van een pergola te doen genieten. Het oprolbare zonnescherm beschermt u tijdens de hete zomermaanden perfect tegen de hitte en laat u ook tijdens een regenbui nog van uw terras of balkon genieten. Bij heftige regen kunnen de staanders zelfs in een handomdraai verlaagd worden om zo de waterafvoer te verbeteren. Optioneel kunt u ook een verticaal oprolbare volant toevoegen. Op deze manier krijgt u meer privacy en bent u ook tegen een laagstaande zon beschermd.


Voor alle funderingen geschikt

Het lukt niet altijd en overal om de staanders in een betonnen fundering te zetten. Daarom kunt u er bij de Markilux Pergola Compact ook voor kiezen om de staanders in een verzwaringskast vast te zetten. Daarmee is de Markilux Pergola Compact erg flexibel inzetbaar en door zijn lichtgewicht graag op balkons gezien.

Oog voor detail

De Markilux Pergola Compact wordt met oog voor detail voor u klaargemaakt en geïnstalleerd. Een mooi kapje verbergt bijvoorbeeld de bevestiging van de staanders in de grond. Voor de staanders zelf kunt u kiezen uit een ronde of vierkante versie. Dankzij het tracfix doekgeleidingssysteem zit er geen spleet tussen het doek en de geleiders. Dit maakt de Markilux Pergola Compact niet alleen mooi, maar ook extra windbestendig.

Wacht niet langer en verbeter ook uw buitenruimte met deze compacte, maar toch veelzijdige pergola. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons en wij komen de mogelijkheden vrijblijvend bij u ter plaatse bekijken. Neem gerust contact met ons op.