Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Corradi B Space

Een veelzijdige overkapping geschikt voor de commerciële sector

Corradi pergola met vouwdak B-Space

Vouwdaken zijn natuurlijk ideaal om uw persoonlijke terras mee te overdekken. Menig tuin wordt effectiever gebruikt, door het plaatsen van een pergola met vouwdak. Maar ook voor bedrijven kan het uiterst interessant zijn een comfortabele buitenruimte te creëren. Een overkapping die hier uiterst geschikt voor is, is de Corradi pergola, met vouwdak B-Space. Stelt u zich bijvoorbeeld eens voor, dat u tot in de late uurtjes uw klanten op uw horeca-terras kunt bedienen. Niet alleen kunt u bij elk weertype uw klanten onder uw overkapping een gerieflijke plek bieden, u breidt ook het aantal zitplaatsen uit. U kunt de Corradi pergola met vouwdak B-Space uiteraard ook inzetten voor bijvoorbeeld een kantoortuin of atelier.

Offerte Aanvragen   Bezoek showroomGeschikt voor grote oppervlakken

De Corradi pergola, met vouwdak B-Space is een aanbouwpergola. Dat houdt in dat deze pergola bevestigd wordt aan een steunmuur en op die manier uw terras haast ongemerkt koppelt aan uw ruimte binnen. Deze pergola kan grote oppervlakken overspannen, door zijn grote uitval van maar liefst negen meter. Door het gebruik van aluminium is de pergola zeer onderhoudsvriendelijk. Het vouwdak kan op twee manieren worden ingespannen. Het kan gedrapeerd worden, waardoor er een speels en luchtig design ontstaat, of u kunt kiezen voor een strak uiterlijk, dat bereikt wordt door afstandshouders in het doek te gebruiken.


De opties bij de Corradi pergola, met vouwdak B-Space

Maar uw keuzes houden niet op bij een gedrapeerd of strak vouwdak. U kunt ook kiezen uit een recht of aflopend model. Bij het rechte model wordt regen eenvoudig afgevoerd via een afwateringssysteem aan een of meerdere zijden van uw overkapping. Bij de schuine variant heeft daarentegen de mogelijkheid een goot aan te laten brengen aan de voorkant van uw overkapping. Het doek is te verkrijgen in een groot kleurenspectrum, zodat uw de overkapping kunt laten aansluiten bij uw wensen of de kleuren van uw bedrijf. Ook de pergola kan in verschillende RAL-kleuren worden gelakt, zodat u de volledige zeggenschap heeft over het uiterlijk van uw pergola met vouwdak.

Creëer de gewenste sfeer onder uw vouwdak

Regen, wind en kou krijgen geen vat op uw klanten en/of personeel, door het gebruik van afsluitingen aan de zijdes van uw pergola. Met uw wensen en ideeën in gedachten, kunt u kiezen voor bijvoorbeeld schuiframen. Ook verduisterende of zonwerende doeken behoren tot de mogelijkheden om uw Corradi pergola met vouwdak B-Space af te sluiten. Voor extra sfeer kunt u het vouwdak laten voorzien van led-verlichting en uiteraard kunt u het dak eenvoudig openen door de gemotoriseerde bediening.


Neem contact op met onze experts

Wanneer u zoekt naar een veelzijdige overkapping, die zowel geschikt is voor uw privétuin als voor zakelijke doeleinden, dan bent u bij Saphira Markiezen aan het goede adres. Wij informeren u graag over de Corradi pergola met vouwdak B-Space, uiteraard met uw inzichten en plannen op de eerste plaats. Neem dus gerust contact op als u nog vragen heeft over deze of andere overkappingen, of vraag via deze site meteen een vrijblijvende offerte aan. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom, waar wij u van deskundig advies kunnen zien. Wij zijn op afspraak geopend, zodat u er zeker van bent dat wij alle tijd en aandacht voor u hebben.