Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Pergola vouwdaken

In stijl genieten van het buitenleven?

Pergola vouwdaken

Heerlijk genieten van het buitenleven, zonder dat u gehinderd wordt door wisselende weersomstandigheden. Buiten kunnen zitten terwijl het regent en in de herfst of winter een gezellig samenzijn buiten met vrienden of familie organiseren; het is allemaal mogelijk met een pergola met vouwdaken. Door deze overkapping trekt u eenvoudig uw tuin bij uw huis, waardoor uw leefoppervlak vergroot wordt en u tijdens alle seizoenen van uw buiten kunt genieten. Een pergola met vouwdaken geeft het hele jaar door een beetje het echte zomergevoel.

Wat is een pergola?

Een pergola is in de basis een vrijstaande, open constructie. In de meest elementaire vorm is het dus een open structuur met vier staanders, die verbonden zijn door horizontale balken. Hierop kan vervolgens een overkapping gemaakt worden, zodat u beschermd bent tegen zonlicht, wind of regen. Omdat het zelden om een groot bouwwerk gaat, heeft u meestal geen bouwvergunning nodig voor het plaatsen van een pergola. Waar vroeger een pergola werd gebruikt om planten tegenaan te laten groeien, om zo voor een natuurlijke zonwering te zorgen, heeft de pergola zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een luxe uitbreiding van uw binnenleven. Door het gebruik van hoogstaande materialen en technische opties, helpt een pergola u optimaal te genieten van uw tuin. Uw leven binnen en het buitenleven loopt bijna naadloos in elkaar over, zeker wanneer u uw pergola voorziet van een vouwdak.

buitenleven-lamellendaken-corradi-b-space

Corradi B-space

Door een uitval van zeker negen meter kunt u een groot oppervlakte naar wens voorzien van zonlicht, schaduw of beschutting tegen regen.

Bekijk model

buitenleven-pergola-vouwdaken-corradi-impact

Corradi Impact

Waterdichte vouwdak van hoogstaand textiel geschikt voor elk type Corradi pergola.

Bekijk model

buitenleven-pergola-vouwdaken-corradi-pergotenda-palladia

Corradi Pergotenda Palladia

De klassieker onder de pergola’s met vouwdaken; eenvoudige lijnen en duurzame materialen.

Bekijk model

buitenleven-pergola-vouwdaken-markilux-pergola-stretch

Markilux pergola stretch

Een strak en minimalistisch vouwdak dat beschermt tegen verschillende weersomstandigheden.

Bekijk model

Uw pergola en vouwdaken

Creëer een beschutte plek waar u heerlijk kunt recreëren door gebruik te maken van een vouwdak. Er zijn vele keuzes en mogelijkheden, maar altijd kiest u bij Saphira voor hoogstaande kwaliteit en moderne techniek. Uiteraard bepaalt u zelf het oppervlak van uw vouwdak, de kleur en welke extra opties u wilt toevoegen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uw pergola niet alleen te laten voorzien van een vouwdak, maar ook van screens, zodat u uw pergola volledig kunt afsluiten. Wanneer u kiest voor een pergola, onze vouwdaken hebben altijd voordelen voor u als gebruiker:

  • U heeft de keuze uit verschillende materialen, kleuren en dessins.
  • U het hele jaar door en tijdens alle weersomstandigheden gebruik maken van uw pergola
  • U krijgt de beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Uw pergola en vouwdaken worden speciaal voor u op maat gemaakt
  • Uw vouwdak kan gecombineerd worden met verschillende pergola’s, waardoor u nog meer keuze hebt.
  • Wij bieden u 100% garantie op de gehele duurtijd van uw pergola

U kunt uw pergola en vouwdaken dus volledig naar uw eigen smaak en stijl samenstellen. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende opties, die stuk voor stuk uw leven gemakkelijker kunnen maken.

Corradi B-space

Wanneer u effectief gebruik wilt maken van uw terras, is het vouwdak Corradi B-space het overwegen waard. Het vouwdak heeft door zijn unieke systeem een uitval van zeker negen meter, waardoor u een groot oppervlakte naar wens kunt voorzien van zonlicht, schaduw of beschutting tegen regen. De B-space is door zijn grote oppervlak uitstekend te gebruiken voor de commerciële sector, maar is natuurlijk ook geschikt voor een groot privéterras. Houd uw gasten bij elke gelegenheid beschut, op een praktische, maar stijlvolle manier.

Corradi Impact

U kunt elke pergola voorzien van een vouwdak, dankzij de Corradi Impact. Dit waterdichte vouwdak van hoogstaand textiel kan op elke pergola van Corradi geïnstalleerd worden. Het biedt echter ook de uitkomst als u al een pergola heeft en graag wilt genieten van de voordelen die een vouwdak u biedt. De Impact is een elegant vouwdak, dat op verschillende manieren ingespannen kan worden: strak, trapeziumvormig en gedrapeerd. Ook is het mogelijk dit vouwdak van muur tot muur te laten installeren.

Corradi Pergotenda Palladia

Tijdloos en elegant, zo laat zich de Pergotenda van Palladia het beste omschrijven. Deze klassieker onder de pergola’s met vouwdaken kenmerkt zich door zijn eenvoudige lijnen en duurzame materialen. Ondanks zijn tijdloze look-and-feel is deze pergola met vouwdak voorzien van hoogstaande technologische innovatie. Ondanks zijn eenvoud straalt deze pergola pure klasse uit. Of u deze pergola nu verkiest voor privégebruik of voor uw horeca-terras: met de Pergotenda Palladia haalt u een authentiek vleugje Italië naar uw buitenruimte.

Markilux pergola stretch

Een strak, minimalistisch vouwdak, dat beschermt tegen verschillende weersomstandigheden, dat is de Markilux Pergola Stretch. Door de bijzondere vouwtechniek wordt elk terras omgetoverd tot een sfeervolle omgeving, waar rust en ontspanning toonaangevend zijn. Wind- en zichtschermen, warmtestralers en led-verlichting behoren tot de vele opties waarmee u uw pergola met vouwdak kunt laten uitbreiden. De Markilux Pergola Stretch geeft u de flexibiliteit die u nodig heeft in ons klimaat.

Kies de pergola en vouwdaken die bij u passen

Welke pergola en vouwdaken bij u passen, kunnen wij niet voor u bepalen. Wel kunnen wij met u meedenken en uw wensen en ideeën meenemen in een advies aan huis. Al onze pergola’s met vouwdaken zijn van hoge kwaliteit. Wij combineren deze kwaliteit met uitstekende service en persoonlijk contact, zodat u altijd verzekerd bent van de pergola en het vouwdak dat de ambiance geeft waar u naar op zoek bent. Neem contact op voor meer informatie, of vraag een vrijblijvende prijsopgave en brochure aan.

"Prachtige materiaal, vakkundige mensen, zover een leek dat kan beoordelen."

Mevrouw van Heusden

Verantwoordelijkheid die verder reikt dan alleen een mooie en degelijke zonwering

Op 3 maart 2013 werd in alle EU-lidstaten de European Timber Regulation (EUTR), of ‘Europese houtverordening’ toegepast. Deze nieuwe wetgeving is erop gericht om illegaal hout van de Europese markt te weren.

Natuurlijk voldoet iedere markies van Saphira Markiezen aan de legaliteitseisen van EUTR en bieden wij u volledige garantie op de legale herkomst van onze markies zonwering.