Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Corradi Impact

Uitstekende beschutting tegen regen en zon

De Corradi pergola, met vouwdak Impact

Het weer is prachtig. De zon schijnt en het is goed toeven op uw terras. U zit ontspannen buiten, te genieten van al het goede dat uw omgeving te bieden heeft. Plotseling betrekt de lucht en voelt u de eerste druppels op uw hand. Het begint te regenen. In plaats dat u overhaast uw spullen moet opruimen en naar binnen moet vluchten, sluit u vlot en zonder moeite uw vouwdak. U kunt onder uw Corradi pergola met vouwdak Impact verder genieten van uw dag, zonder u druk te hoeven maken over de regenval.

Offerte Aanvragen   Bezoek showroomU zit altijd droog onder een Impact

Wilt u graag buiten kunnen zitten, zelfs als het regent? Kies dan voor het waterbestendige daksysteem voor uw Corradi pergola: het vouwdak Impact. Het vouwdak bestaat uit het vouwdoek Eclissi, dat van een ondoordringbaar materiaal gemaakt is en dat wordt ondersteund door doekbuizen van aluminium, een slijtvaste en onderhoudsvriendelijke metaalsoort. Het doek beweegt door speciale geleiders en kan bediend worden door een mechanisch bedieningssysteem. Door het speciale afwateringssysteem heeft u daarbij nooit last van achterblijvend water op uw vouwdak. Onder een Corradi pergola met vouwdak Impact zit u dus altijd droog.


Passend op elke Corradi pergola: vouwdak Impact

Wanneer u kiest voor een Corradi pergola, is het vouwdak Impact altijd een passende keuze, letterlijk en figuurlijk. Het vouwdak Impact is namelijk een uniek daksysteem, dat op elke pergola van Corradi past. Vaak kan dit vouwdak zelfs op uw bestaande pergola of van muur tot muur worden geïnstalleerd. Dit geeft u nog meer mogelijkheden om uw eigen draai aan uw buitenruimte te geven. Want ook daarom is een Corradi pergola met vouwdak Impact een uitstekende keuze: door de vele mogelijkheden die alleen al dit vouwdak heeft, kunt u de perfecte sfeer bereiken die u voor uw terras voor ogen heeft.


Kleur voor iedere ruimte

Wilt u uw nieuwe of bestaande Corradi pergola met het vouwdak Impact uitbreiden, dan is de basiskeuze altijd het gepatenteerde Eclissidoek. Dit doek heeft een verduisterende laag aan de binnenzijde en is waterdicht. Maar ook andere doeken zijn mogelijk voor uw vouwdak Impact, waardoor u een onvoorstelbaar groot scala aan kleuren tot uw beschikking heeft. Of u nu gaat voor klassiek of liever een trendy terras wilt: met een Corradi pergola met vouwdak Impact kan het allemaal. Daarnaast is het niet van belang hoe groot uw buitenruimte is. Dit vouwdak kan een gemiddeld tuinterras overspannen, maar ook een zwembad van formaat. Dit vouwdak wordt zelfs gebruikt voor openluchttheaters. U heeft dus ruimschoots de keuze als het gaat om grootte en kleur.

Kies een passende doekconfiguratie

Het vouwdak Impact kent verschillende doekconfiguraties, waardoor u meer alternatieven heeft om uw vouwdak volledig aan te laten sluiten bij uw omgeving en de gewenste sfeer. U kunt kiezen voor onder andere een:

Elk van deze opties heeft zijn eigen voordelen. Zo is het strak gespannen doek bijvoorbeeld een praktische, maar elegante oplossing en biedt het trapeziumvormige doek naast een luxe, maar subtiele uitstraling ook een uitstekende afwatering. Wanneer u uw vouwdak ook nog eens combineert met geïntegreerde verlichting, heeft u het beste van twee werelden: efficiëntie, samengebracht met de juiste sfeer.

  • Strak gespannen doek
  • Doek met afstandshouders
  • Gedrapeerd doek
  • Trapeziumvormig doek in lussen

Stel ons uw vragen over het vouwdak Impact

Wilt u ongehinderd door regenval of felle zon van uw terras en tuin genieten? Heeft u misschien een buitenruimte waar u bezoekers droog of juist in de schaduw wilt laten zitten? Een Corradi pergola met vouwdak Impact sluit naadloos aan bij deze wensen. Vraag direct een offerte aan of neem contact op wanneer u nog vragen heeft over deze of andere vouwdaken. Wij staan voor u klaar met de antwoorden.