Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Corradi Pergotenda Palladia

Zeer flexibel model en in diverse configuraties beschikbaar

Corradi pergola met vouwdak: Palladia

Uw tuin of terras is de plek waar u tot uzelf kunt komen. De omgeving spreekt voor zich: u geniet van uw prachtige uitzicht. Het liefst wilt u elke dag buiten kunnen doorbrengen, zodat u zoveel mogelijk kunt genieten van wat uw buitenruimte u biedt. Om de overgang tussen uw huis en uw buitenruimte te vereenvoudigen, kiest u voor een pergola die aansluit bij uw persoonlijke wensen. Wanneer u zoekt naar een Corradi pergola met vouwdak, is Palladia dé pergola die uw buitenruimte in zijn waarde laat. Door zijn eenvoudige, strakke lijnen heeft deze pergola een luxe uitstraling, zonder de aandacht naar zich toe te trekken.

Offerte Aanvragen   Bezoek showroomEen naadloze overgang tussen binnen en buiten

Wilt u graag uw tuin of terras voorzien van een Corradi pergola met vouwdak? Palladia is een aanbouwpergola die past in elke tuin en op elk terras. Het is alsof deze pergola zich bijna aanpast aan zijn omgeving. De structuur is gemaakt van aluminium, een onderhoudsvrij en duurzaam metaal, dat bij de juiste toepassing klasse en ruimte uitstraalt. Het tijdloze ontwerp van deze pergola zorgt ervoor dat deze past in elke tuin en bij elk terras. De persoonlijkheid van deze pergola zit hem in zijn rust en eenvoud: de Palladia overbrugt daardoor bijna ongemerkt de stap van binnen naar buiten. Doordat de pergola in een grote verscheidenheid aan kleuren te verkrijgen is, kunt u deze uitstekend laten aansluiten bij de al aanwezige kleuren van uw huis, terras en tuin.


Laat uw pergola installeren met passende opties

Deze pergola is groots in zijn bescheidenheid. Dat blijkt onder andere uit de vele opties en mogelijkheden die de Palladia heeft en biedt. De Palladia is bijvoorbeeld niet alleen geschikt als overkapping van uw terras of tuin, maar het is ook mogelijk deze pergola te gebruiken voor grotere oppervlakken. Hierdoor kan deze overkapping ook interessant zijn voor de zakelijke markt. Denk bijvoorbeeld aan zwembaden of horeca-terrassen. Kiest u voor een Corradi pergola met vouwdak? Palladia biedt u dus een uitstekende basis én meer.

U kunt deze succesvolle pergola laten installeren met verschillende opties, zoals:

  • Een vlak of een schuin dak
  • Verschillende zij-afsluitingen
  • Ledverlichting

Corradi pergola met vouwdak: de Palladia als perfecte basis

Tijdloos. Luxe. Eenvoud. Dit zijn de kernwoorden die meteen duidelijk maken waarom deze pergola een van de meest geliefde modellen is. Breidt u uw Corradi pergola uit met een vouwdak? Palladia is een ideale basis voor alle vouwdaken van Corradi. Een vouwdak zorgt voor een volmaakte schaduwplek of beschutting tegen de regen en is voorzien van moderne technieken. Deze zorgen ervoor dat ontspannen buiten doorbrengen ook bij het openen of sluiten van uw vouwdak daadwerkelijk ontspannen blijft, want met één druk op de knop past het vouwdak zich aan aan uw behoeften. Welk vouwdak u ook kiest; deze zijn stuk voor stuk voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van vouwdaken.


Neem contact op of vraag een offerte aan

Hebt u interesse in een Corradi pergola met vouwdak? Past Palladia bij uw voorkeuren en wilt u graag meer weten over de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding van deze pergola? Neem contact op en stel ons uw vragen. U kunt ook meteen een offerte aanvragen. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een vrijblijvende prijsopgave op het door u opgegeven e-mailadres.