Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Markilux Pergola Stretch

Elegant, groot en veelzijdig

Markilux pergola, met vouwdak stretch

Duitse degelijkheid, gecombineerd met alles wat u maar mag verwachten van een vouwdak: dat is de Markilux pergola met vouwdak stretch. Wanneer u een groot oppervlak wilt overspannen met uw vouwdak, is dit de ideale keuze. Door het formaat is dit vouwdak geschikt voor particulieren die een grote buitenruimte hebben, maar zeker ook voor de zakelijke markt. Met een enkel doekoppervlak van maar liefst zeven bij zeven meter, kunt u elk formaat terras voorzien van een pergola met vouwdak.

Offerte Aanvragen   Bezoek showroomHet ideale vouwdak voor de grootste terrassen

Ook als u een nog groter oppervlak wilt overspannen, kunnen u en uw gasten onder deze pergola aangenaam verblijven: de Markilux pergola met vouwdak stretch is door koppeling van meerdere pergola’s en doeken bijna tot in het oneindige uit te breiden. Een speciale tandwieloverbrenging zorgt ervoor dat de transportkracht via de zijgeleiders gelijk wordt verdeeld. Hierdoor is het mogelijk een groot doek op soepele wijze over de geleiders te laten lopen. Door de vele innovaties heeft de Markilux pergola stretch dan ook al meerdere prijzen in de wacht weten te slepen, waaronder de German Design Award in 2021.


Breid de Markilux pergola met vouwdak stretch uit

De Markilux pergola met vouwdak stretch heeft een strak en rustig design. Hierdoor heeft u de mogelijkheid uw eigen sfeer te drukken op uw buitenruimte, zonder dat uw pergola deze voor u bepaalt. Uiteraard kunt u uw vouwdak uitbreiden met heaters en led-verlichting, zodat uw gasten tijdens alle weersomstandigheden en tot in de late avonduren kunnen genieten op uw terras. Wanneer het regent, wordt het water probleemloos afgevoerd door een geïntegreerde goot en via een afwateringssysteem in de staanders van de pergola.


Comfort tijdens alle weersomstandigheden

Deze pergola is voorzien van een waterdicht en brandvertragend pvc-vouwdak, dat standaard bediend wordt door een afstandsbediening. U opent en sluit de panelen eenvoudig, zodat u snel en effectief kunt inspelen op eventuele weersomslagen. Uw pergola is uit te breiden met verticale schermen, die u beschermen tegen de zon. U kunt ook kiezen voor een doorzichtig verticaal scherm, zodat u het uitzicht op uw omgeving niet hoeft te verliezen en toch droog en uit de wind zit.

Elegant en net zo kleurrijk als u wilt

De Markilux pergola met vouwdak stretch heeft al het overbodige terzijde geschoven, waardoor een minimalistische look is ontstaan. Wanneer u het vouwdak opent, wordt het doek bijna onzichtbaar verborgen onder een elegante kap, die voorkomt dat vuil en regen op uw ingeklapte doek terechtkomen. Ook kunt u uw pergola en doek laten uitvoeren in de kleuren die u het liefste wilt. Er zijn zeven standaardkleuren voor uw pergola, maar u kunt uw overkapping volledig personaliseren doordat u kunt kiezen uit een welhaast oneindige hoeveelheid RAL-kleuren.


Stel uw vragen over de Markilux pergola stretch

Heeft u interesse in de Markilux pergola met vouwdak stretch? Dan bent u bij Saphira Markiezen aan het goede adres. Wij beantwoorden graag al uw vragen over deze pergola. Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wilt u graag meteen een offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk. Binnen twee werkdagen na uw aanvraag, sturen wij u een vrijblijvende prijsopgave. Wanneer u akkoord gaat met deze offerte, komen wij graag bij u thuis om u gratis van advies te voorzien.